:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Saltuk
NT1
NT1
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

prenses begendim evet guzel yerler ama bi aci cokt iste icime ayrildim vatanimdn ailemden ve birazda maddi sikinti var hayirlisi bakalim

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

slm alper iste insani en cok uzende vatanindan ailesinden ayrilmak oluyo ama iste mecburuz cunku evlendik bizimde artik bir ailemiz var ben buralara alistimm ama halaa turkiye ozlemi anne baba ozlemi var ama kendi kendime soz verdim artik uzulmucem yani uzun zamandir aglamiyorum :) alisirsin yani alismak zorundayiz maddi slklntl normal arkadasim 1 2 aya gecer hepsi.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

evet haklisin yapacak bisey yok ya genk cok pahali ilerde antwerpene tasinmayi dusunuyorum sizce nasil olur ev kiram cok ucuz ev bula bilirmiyim yada prenses hollandaya mi donsem kafam cok karisik

prenses
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen prenses »

alper walla senin kararin ama ben belcikada cook slklLdlm bi gel hollandayida gor esin hollandada nerede oturuyodu?hep gelenler belcikada kaldi hollandaya gelmediler.ama bence hollanda daha guzel..

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

Alper hosgeldin kardesim.yeni hayatinda sana basarilar dilerim.hizli dusunme zamanla karar verirsin bir cok sosyal haklardan yana ve is acisindan belcika daha iyi diye dusunuyorum,hangi ulke daha guzel diye dusunme lutfen avrupa ulkeleri hemen hemen ayni benziyorlar fakat sosyal haklar ve gecinmeni calismayi on planda dusunmelisin burada daha cok calisma sansi var diye dusunuyorum ama yinede karari esi ve sen vereceksin herseyin hayirlisi olsun Allah sizi ayirmasin esine selamlar minik kizinida opuyorum.size sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

cok tesekkurler arkadaslar haklisiniz da iste bilmiyorum birden boslukta hissettim kendimi alisacaz yavas yavas inss bi ise baslayabilseydim bide arkadaslar bana ilk 5 yillik mi verecekler oyle demisler esime polis kontrole gelicek ondan sonra oturuma basvuracaz direk 5 yillik mi verecekler

prenses
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen prenses »

alper biliosun ama yine de anlatim 20 mayista geldim 21inde belediyeye kayit oldum 5 haziranda polis geldi.agustosta mektup geldi 2 eylulde saat 8 de gelin diye oturum icin gittik 1 yillik verdiler sok oldum keske 5 aylik verselerdi arkasindan hemen 5 yillik gelirdi simdi 1 sene sonra 5 yillik.alper oturum almadan calisamazsin sanirim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

evet oturum almadan calisamiyoruz onu biliyorum ama bize iki hafta icinde polis gelecek kontrole ondan sonra oturum icin basvuru yapicaz uc hafta da o surermis oyle dediler bakalim sana polis gelmismiydi prenses

prenses
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen prenses »

evet geldigimden 2 hafta sonra gelmisti polis

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön