:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Mesaj gönderen nevilen »

Neco , OZL kotu bir sey soylememis . O cok olgun birisidir , son derecede yardimseverdir,bence soylediklerine kulak vermek senin faydana olur.

Bazi durumlarda gidis onemli olabiliyor , sikintilar , gecimsizlik, uyum sorunu , coluk cocuk..
Fakat bazi durumlarda ise insanlarlar bilmeyerek kendilerini rezil ediyorlar ..
Ben burada ''Kocam ile bosanip , ordan lezbiyen evliligi yapsam oyle gidebilirmiyim '' diye konusanlari gordum.. Ne kadar aci bir durum .

Inan bende oyle burnu havalarda , zuppe bir insan degilim. Kendimi oyle gormuyorum . Ben 2 yil ugrastim gelmek icin . Cunku esim buraliydi , bayan olan oydu Turkiyede ,yasadigim sehire ayak uydurmasi cok zordu ,cocuklarin gelecegi burasi icin daha iyiydi ..Ve sartlarimizda elveriyordu,talihsizlikler yasiyorduk .. Bunun icin cabaladik .

Fakat bazilarida isin boyutunu tamamen degistiriyor . Gidelimde nasil olursa olsun diyorlar . Bu , bu fikirleri tasiyanlara zarar baskasina degil . Ben 3 yildir evliyim , ikiz cocuklarim var, esim Nl Vatandasi 3. basvurumda Vizemi aldim fakat hala belediyeye basvuramiyorum,kartimi alamiyorum ,netice calisamiyorum.Hic bir hakkim yok ..
Sen birde garip yollar ile gelmeye calisanlari ve gelenleri dusun ...

Allah islerinde kolaylik versin .

Tayfun ,

ozl
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers

Mesaj gönderen ozl »

NECO26 yazdı:ozl
sunu soyleyebılırım msjı ıyı okursan kendı aklımdan gecırdıklerım dıye yazdım oyle olacak yazmadım

aslında sana uzunca bır msj yazdım ama gerı sıldım tek tek acıklamıstım msjda sonra dedımkı kendı kendıme ne gerek var bu arkadas zaten muneccım(herseyı kendı kendıne bılen demek) olmus bu dusunduklerımıde bılıyordur zaten. bırde sana sunu soyleyım sen bekledıgını bulamamıssın orada gıtmeden once neler bekledıgını sıralamıssın msjına
bende baskasinin aklindan gecenlere cvp yazmadim senin aklindan gecenlereydi cevabim nasil olurda sadece buraya gelebilmek icin bu tarz dusuncelere kapilabilirsin. tmm gelmek isteyebilirsin ama bunu gerceklestirirken hayatinizi karartmayin. ipin ucu kactimi sonra toplamak cok daha zor olur. evlenip buraya gelmek adina nisanlinla ki seviyorsan iliskiniz bile bitme noktasina gelir. 100 kere dusunun 1 kere karar verin. nisanlinin gercekte olmasa bile senin abinle evlendigini dusun bu evlilik gercek olmasa bile sonuclarinin neler doguracagini dusun hesap et.
oncelikle neden belcikaya gitmek istiyorsunuz? bu neden bazi riskleri goze almaya deger mi ? bunu hesap et dusun.gercekten neyi istedigini bil.

ayrica bana gelince gelme nedenim esimin bir sure burada yasama istegi. Ben istanbulda dogdum belcikaya istanbuldan geldim. buraya gelirken hic bir beklentimde olmadi ve herzaman gercekci dusunurum. ozetleyecek olursam ne hollanda ne belcika sadece gezilecek gorulecek yerler bana gore benim yasam tarzima gore yasanacak yerler degil. ki eger gece hayati eglence ota duskunlugunuz yoksa. Esinizle geziyorsunuz oraya buraya gidiyorsunuz gorulebilecek yerleri goruyorsunuz ilk once inceliyorsunuz biraz farkli gelen yerleri. ama belli bir sure sonra gezilecek yerler bitiyor ve gidecek yer bulamiyorsunuz. tabi buldunuz diyelim havanin guzel olmasini beklemeniz gerekiyor. burada hayat aksam 6 dan sonra öluyor esimle aksam disari cikiyim dolasiyim diyebilceginiz bir yer yok. gunduz bile her yere girip oturamiyorsunuz harama helale dikkat eden biriyseniz yiyebileceginiz iceceginiz seyler belli. sosyal acidan gelismis bir yer hollanda ve belcika ama ekonomik krizin belirlemesiyle eski comertlikleri nedense eskiye oranla azalmaya basladi. nerden kirpsak diye dusunmeye basladilar.

insanin dogup buyudugu yer baskadir. burasi turkiye degil hic kimse hos geldin diyip kucak acmiyor. zaten bu naar nederland cd sinde bile yazar kendi hazirladiklari cd dir. ben dinledigimde icim kararmisti. bu arada bunlari her hafta belcika hollanda arasinda mekik dokuyan ve gozlemleyen biri olarak konusuyorum.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru

NECO26
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke:

Mesaj gönderen NECO26 »

viewtopic.php?f=8&t=6016&start=170

İLK MESAJIM BU LINKTE

Naim
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: belçika-antwerpen

Mesaj gönderen Naim »

slm arkadaslar ben belçika vadantasi bir bayanla evliyim aile birlesimi vizesi içi basvuracam yasim19 bu ocaktan sonra askere gitcem vize basvurusu için 2eylulde gitcem ne kadar zamanda vizem cikar esim hemsire ve 1 yillik kira kontrati var ve diger butun evraklarim tmm sizce bana red verebilirler mi?cevabinizi sabirsizlikla bekliorum simdiden tesekkurler

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

Naim yazdı:slm arkadaslar ben belçika vadantasi bir bayanla evliyim aile birlesimi vizesi içi basvuracam yasim19 bu ocaktan sonra askere gitcem vize basvurusu için 2eylulde gitcem ne kadar zamanda vizem cikar esim hemsire ve 1 yillik kira kontrati var ve diger butun evraklarim tmm sizce bana red verebilirler mi?cevabinizi sabirsizlikla bekliorum simdiden tesekkurler
Belcikada 18 yas siniri var sanirim . Birkac arkadasa sorayim bu konuyu .
Eger boyle bir sikinti yoksa Vizeni cok kolay alirsin .

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen fatih12 »

edoxia
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Belcika-Liege

Mesaj gönderen edoxia »

Baris sende geldinmi arkadas?Uzun zamandir giremedim Parolarimi unutmusum buldum Hersey yolundami simdi?
Er o dur ki dünyada koya bir eser,Esersiz kisinin yerinde yeller eser...

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen fatih12 »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

edoxia yazdı:Baris sende geldinmi arkadas?Uzun zamandir giremedim Parolarimi unutmusum buldum Hersey yolundami simdi?
belli olmuyo mu bulbul gibi sakimasindan :) gitti o karamsar baris.garezin bizeydi dimi baris.omrumuzu yedin :)

saka biyana az beklemedin baris.demekki karamsar olmamak gerekiyomus.allah kimseye yasatmasin o gunleri...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

Naim yazdı:slm arkadaslar ben belçika vadantasi bir bayanla evliyim aile birlesimi vizesi içi basvuracam yasim19 bu ocaktan sonra askere gitcem vize basvurusu için 2eylulde gitcem ne kadar zamanda vizem cikar esim hemsire ve 1 yillik kira kontrati var ve diger butun evraklarim tmm sizce bana red verebilirler mi?cevabinizi sabirsizlikla bekliorum simdiden tesekkurler
okuldan bi arkadasimda 19 yasinda 3 haftada almis vizesini.pek sorun olacagini sanmiyorum.esin belcika vatandasi ve calisiyo.kira kontratin da var.bi aksilik olmadigi surece cok beklemezsin arkadasim.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön