Arkadaslar selam,
Biz 29 aralik 2007 IND e basvuruda bulunduk. 15 ocak, IND den mektup geldi, formu aldiklarina dail bilgi ve dosya numarasi verdiler. Ardindan hemen bir mektup daha geldi, 18 ocak. Eksik belge olarak esimin sinavi aldigina dail, sinav belgesinin kopyasini istiyorlar. Hemen gecen pazartesi gonderdik. Bu arada IND deki calisanlar, kendi sistemlerinde kimin sinavi alip almadigini gorebiliyorlarmis. Yani bu belgeyi neden istediklerini anlayamadik. Ustelik formda, boyle sinav belgesinin kopyasini gonderin diye bisey yazmiyorlar. Sizler gonderdinizmi merak ediyoruz.
esim ve ben, herkese Allahin yardimci olmasini diliyoruz..kendinize cok iyi bakin..
slm. serkanin esi..
IND den mektup: eksik belge
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
- İletişim:
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
Re: IND den mektup: eksik belge
sınav sonuç belgesi gönderilmek zorundadır
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
- İletişim:
Re: IND den mektup: eksik belge
Peki tesekkurler..Bekliyoruz bakalim nekadar surecek..bu arada sizede gecmis olsun, umarim ikinci defada vizeniz cikar..selamlar
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant