sultan arkadasım aramıza hosgeldın,,evet evlenmeden bırlesım oluyor..ama ınd ye verılen evraklar degısıyor sanırım,,daha fazla bılgısı olan arkadaslar bılgılendırsın..
emrah
evlenmeden birleşim oluyormu
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: evlenmeden birleşim oluyormu
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
evet sultan arkadasım efeler dıyarı arkadasımızın dedıgı gıbı sıtede yeteri kadar bilgi mevcut,,üye olan arkadaslarımız önce siteyi incelerlerse butun sorularına cevap bulucagına eminim..
emrah
emrah
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Beginner
Merhaba Sultan
Evlenmeden de vizeye basvurabiliyorsun. Bekar olduguna dair belgeleri veriyorsun basvuruda. Basvuru sureci devam ederken evlenemiyorsun. Vizen ciktiktan sonra evlenebilirsin ve vizeni etkilemiyor. Ben bu sekilde aldim vizemi.
Evlenmeden de vizeye basvurabiliyorsun. Bekar olduguna dair belgeleri veriyorsun basvuruda. Basvuru sureci devam ederken evlenemiyorsun. Vizen ciktiktan sonra evlenebilirsin ve vizeni etkilemiyor. Ben bu sekilde aldim vizemi.