arkdslar oncelikle mrb,yine bi sorum olucak bilgisi olan arkdslar yardimci olabilirlerse cok sevinirim,simdi daha once yazdigim gibi ben kartimi almaya gittigim gun okulumuda ayarladilar hemen ve eylulde roc mondriaan a basliyorum,birincisi okulu belediyenin karsiladigini sadece bana kitaplarimi gonderecekleri icin yani verilcek olan kitaplar ve okulda bilgisayari kullanabilmem icin 150 euro odemem gerektigini soylediler,,boyle bisey oldumu sizdede kitap vereceklerini soyledilermi ve bunun icin bi ucret odemeniz gerektigini soyledilermi ikincisi genelde okudugum okul tecrubelerinde gordugum kadariyla okula baslamadan once intake yada baska isimli testler yapiliyomus,hangi okula gidilecegi belirlemek icin,ama benim gorusmemde ben kendim sectim bana yakin olan iki roc okulunu gosterdiler bende en yakin olanini sectim,ve okula baslamadan once test yapilacagi fln soylenmedi bana,sadece sinav sonucuma baakti tr de girdigim sinav sonucuna ve caliskan birine beenziyo demis beenim icin,23 unde gidip okula basliyacagimi soylediler,bu test kaldirildimi acaba yada neden bundan bahsetmediler baana,
bide en sonuncusu ve onemlisi okula baslicak olan arkdslar sizlere okul surecini ne kadar verdiler,bana sadece 1 yil okula gidecegimi soylediler,herkesemi 1 yil veriliyo okul yoksa banami boyle denk geldi anlayamadim,cvplariniz icin simdiden tskrler arkdslar,,,
okul hakkinda bilgi(ler)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
okul hakkinda bilgi(ler)
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: okul hakkinda bilgi(ler)
bu okul konusunda kimsenin bilgisi yok sanirim 1 sene once gelenler yada 5 6 ay once gelipde bu okul konusuyla muhattap kalan arkdslrm yokmu cvp verecek
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
selam arkadasim ben suan dil okuluna gidiyorum 2008 ocakta basladim 2009 ocakta bitiyor belediye oduyor eger sen ocaktan sonra devam etmek istersen kendin odeyeceksin dediler verdikleri sure bir yil yani senin adina dil okuluna odedikleri sure anlasildimi?
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
bende bu hafta okulla ilgili gorusmem vardi bana en gec 3 hafta icinde mektup gelecegini ve bu mektuble seviye tesbit sinavina girecemi. ayrica okul kitap ve yol paralarida dahil olmak uzere hepsini belediye odeyecek. bunuda solediler. 1 yil okula gidecez seviyemize gore. 3.5 yil icindede vermek zorunda oldumuzu. ben calisirsam nasil olacak diye sordum. eger ise baslarsak kursa saatlerini bizim istedigimiz sekilde ayarlayacaklar. bana dedikleri albeda nin daha iyi olduguydu.