Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sinoeko
- Mezun-BE
Re: Belçikada dil uyum sınavı
bende tam bilmiyorum bugun bi arkadastan duydum bende onun yalancisiyim ocaktan sonra sanirim dil sinavi cikacakmis ama dogrulugu ne kadar bilmiyorum yinede ocaktan sonra vizeye basvurucak arkadaslar arastirsin
>>Sino = Eko<<
-
- NT1
peki hangi dilde olacak
yarısı falaman
yarısı fransızca kullanıyorlar yoksa her ikisindende mi
yarısı falaman
- sinoeko
- Mezun-BE
o kadarini bilmiyorumyenibirhayat yazdı:peki hangi dilde olacak
yarısı falaman
>>Sino = Eko<<
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadaslar ben arastiran biriyim hic boyle bi duyum almadim su ana kadar cunku belcika da bolunme sorunu oldugundan hukumet bunlarla ugrasamiyo diye biliyorum aslinda ama tvlerdeki haber aile birlesimini zorlastirici sartlar getirecekler bunun icinde uyum sinavi varmi bi fikrim yok ama yinede hazirlikli olun