okula gidenlere maas mi veriyorlar
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: amsterdam
okula gidenlere maas mi veriyorlar
merhaba arkadaslar 10 aydir nl deyim cok sukur okula basladim bi sorum olcak ben aslinda gecen hafta okula baslicaktim yer olmadigindan bu hafta basladim gecen hafta bana gittigimde dedilerki maasindan kesilmicek haftaya gel bu ne maasidir anlamadim nerden nasil alcaz ve nereye basvurmam gerek yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: okula gidenlere maas mi veriyorlar
selam arkadasim
Okula gidenlere maas vermiyorlar. sadece kurs ve sinav parasini karsiliyor. tabi bunun belli miktarini geri odemek sartiyla. yardim alcan yerin ismi Ib-groep. www.ib-groep.nl buraya girerek basvuru yapabilirsin
sitemizde bu konu hakkinda gerekli bilgiyi aciklamistik. biraz goz gezdirirsen daha fazla bilgi edinebilirsin...!
kolay gele
Okula gidenlere maas vermiyorlar. sadece kurs ve sinav parasini karsiliyor. tabi bunun belli miktarini geri odemek sartiyla. yardim alcan yerin ismi Ib-groep. www.ib-groep.nl buraya girerek basvuru yapabilirsin
sitemizde bu konu hakkinda gerekli bilgiyi aciklamistik. biraz goz gezdirirsen daha fazla bilgi edinebilirsin...!
kolay gele
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: amsterdam
cok tesekkur ederim sayfayi inceleyim bi iyi gunler
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
eger rotterdam bolgesinde isen tum okul masraflari ve yol parasida dahil olmak uzere belediye karsiliyor 2010 yilina kadar olmali. diger bolgeleri bilmiyorum.