YAS KONUSU ( esimi nl ye getirmek icin basvuru yapacam )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda
YAS KONUSU ( esimi nl ye getirmek icin basvuru yapacam )
selam arkadslar nasilsiniz umarim iyisinirzdir ama tahminim herkes kafasi bi yerlerde takili oldugu kesin benimkide ben buu sen nisanlandim ve esimi nl ye getirmek icin basvuru yapacam ama sorun yas siniri yil olarak 21 yasina girdi ama ay olarak girmedi cunku tam 21 girmesi icin 5 ay var acaba diyorum yil olarakmi baz aliyorlar yoksa gun ay tarih olarakmii bilgisi olan arkadalar yardimci olulras sevinirim.,...
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: YAS KONUSU
evet malesef arkdsm dogum GUNUNU 1gecmesi lazim,ayni sorun bendede vardi ve beklemeek zorunda kaldiim,dogum gunumu kutladim ertesi gun yola ciktim obur gune evraklarimi verdim,hatta bayana sordum benim dogum gunum yeni gecti bi problem olurmu dedim,bayanda hayir cnm bisey olmas dogum gununu gecirmissin zaten dedi,yani 1gun gecmesi gerek...duman221 yazdı:selam arkadslar nasilsiniz umarim iyisinirzdir ama tahminim herkes kafasi bi yerlerde takili oldugu kesin benimkide ben buu sen nisanlandim ve esimi nl ye getirmek icin basvuru yapacam ama sorun yas siniri yil olarak 21 yasina girdi ama ay olarak girmedi cunku tam 21 girmesi icin 5 ay var acaba diyorum yil olarakmi baz aliyorlar yoksa gun ay tarih olarakmii bilgisi olan arkadalar yardimci olulras sevinirim.,...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09