KOSKACA BİR RED :(((
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
KOSKACA BİR RED :(((
evet arkadaslar hersey tamam ken hic bir sorun yokken tam 2 ay oLdu ve basmislar redi gondermisler
ne den red oldugunu daha bilmiyom ogrenince onuda yazacam:(((((
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
07.04.2011 hollandadayim
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: KOSKACA BİR RED :(((
gecmis olsun black.
hic azmini kaybetme kardes.
insallah yakin zamanda,eksikligi giderir,tekrar basvurursun.
hic azmini kaybetme kardes.
insallah yakin zamanda,eksikligi giderir,tekrar basvurursun.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: samsun
- Yabanci_Ulke: den haag
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sanliurfa birecik
- Yabanci_Ulke: belcika BxL
uzuLme Kardes bir kez daha bas vur insallah bu kez alirsin olan senin 4 ay gecikmene olacak morelini bozma saglik olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
_black_ yazdı:evet arkadaslar hersey tamam ken hic bir sorun yokken tam 2 ay oLdu ve basmislar redi gondermisler
tuh yaa cok uzuldum arkdsm,,,hic bi problem yokken neden red vermisler acaba ? gerci bunlarin sagi solu belli olmaz gozunun ustunde kasin var diyebiliolar...umarim hersey yoluna girer ve islemleriniz kisa surede hallolurda vizenizi alabilirsiniz ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: sakarya
- Yabanci_Ulke: hollanda
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
uzulme ergec vizenizi alacaksin
Allah Kolaylik versin
Allah Kolaylik versin
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye=konya
- Yabanci_Ulke: hollanda=delft
uzulme arkadasim bu hollanda milleti boyle once sinav dediler basaramayiz sandilar basardik! simdide bahane buluyorlar.hic uzulmene gerek yok sen anlinin teriyle sinavini kazanipta basvurdun.eninde sonunda verecekler insallah (genelde maasla ilgili sorun cikartiyorlar)
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
evet arkadaslar yazdiklarinizi okudum da hepiniz cok haklisinizzz
hersey tamamken nasiL red geldi onu izah edeyim sizlere
oncelikle bizimkisi red degilmis cvp olumsuz negatifmis
cvp negatifle red ayri ayriymis ben yeni duyuyorum
red oldumu evraklari geri gonderir IND yeniden basvurursunuz ama bizim evraklar IND de bizden beraber cekildigimiz resim varsa onlari istemislerdi biz gondermistik,bize sadece resimleri geri gondermisler bir mektup yazmislar cok sayfa varmis mektupta basvurunuz negatif oldu demisler
nedenide su dur buyuk ihtimal arkadaslar
hanimdan vergi kayit numarasi istemisler 2 ay sonra ek evrak olarak oysa maas bordrolarinda vergi kayit numaralari yaziyor,ama bizden ek evrak olarak istemisler 2 haftada gondermek lagzim ek evraki serefsiz muhasebecisi 3 haftada verebildi bizde 3 haftada gonderebildik,gonderdigimiz evrak IND e ulasmadan cvp geldi negatif diye
biz simdi IND den bir form daha istedik son 3 aylik maas bordolariyla tekrar bas vuru gibi bisi yaptik yeni basvuru sayilmaz cunku evraklar onlardaydi biz sadece form ve maas bordrolarini gonderdik yeniden,glen mektupda ise ben sabika aydi felan gondermistim temiz diye gelenmektupa yazmislar sicil kaydi formul a sahtemi gercekmi incelenecek apostiller sahtemi felan filan yazmislar eee serefsizler incelemeden etmeden nasil olumsuz negatif diye cvp yaziyosunuzz
Arkadaslar vize bekleyen arkadaslar bunlarin gayesi ivir zivir evrakla yildirmak vazgecirmek
vazgecmeyin ne istiyolarsa fazla fazla gonderin mecbur verecekler sonunda onlar pes edecek
Bu arada benim esim hengeloda hengeloda ucretsiz avukatlar varmis devlet tarafindan mi ne ona gitti bugun avukat demiski oyle bir cvp gelmemesi lagzim sacmalik bu demis,bir daha oyle cvp gelirse mektupu al bana gel bende IND e mektup gonderem arayam demis
simdilik bu kadar arkadaslar
hepinize tsk vize bekleyenlere sabir diliyorum
Bu arada vize muracaati yapacaklar IND istemesede siz muhasebeciden vergi kayit numarasini bir evrak olarak aliniz gonderiniz zarari olmaz faydasi olur
evraklari vizede olan arkadaslarda alin gondein onu bahane edip negatif cvp vermesinler
hersey tamamken nasiL red geldi onu izah edeyim sizlere
oncelikle bizimkisi red degilmis cvp olumsuz negatifmis
cvp negatifle red ayri ayriymis ben yeni duyuyorum
red oldumu evraklari geri gonderir IND yeniden basvurursunuz ama bizim evraklar IND de bizden beraber cekildigimiz resim varsa onlari istemislerdi biz gondermistik,bize sadece resimleri geri gondermisler bir mektup yazmislar cok sayfa varmis mektupta basvurunuz negatif oldu demisler
nedenide su dur buyuk ihtimal arkadaslar
hanimdan vergi kayit numarasi istemisler 2 ay sonra ek evrak olarak oysa maas bordrolarinda vergi kayit numaralari yaziyor,ama bizden ek evrak olarak istemisler 2 haftada gondermek lagzim ek evraki serefsiz muhasebecisi 3 haftada verebildi bizde 3 haftada gonderebildik,gonderdigimiz evrak IND e ulasmadan cvp geldi negatif diye
biz simdi IND den bir form daha istedik son 3 aylik maas bordolariyla tekrar bas vuru gibi bisi yaptik yeni basvuru sayilmaz cunku evraklar onlardaydi biz sadece form ve maas bordrolarini gonderdik yeniden,glen mektupda ise ben sabika aydi felan gondermistim temiz diye gelenmektupa yazmislar sicil kaydi formul a sahtemi gercekmi incelenecek apostiller sahtemi felan filan yazmislar eee serefsizler incelemeden etmeden nasil olumsuz negatif diye cvp yaziyosunuzz
Arkadaslar vize bekleyen arkadaslar bunlarin gayesi ivir zivir evrakla yildirmak vazgecirmek
vazgecmeyin ne istiyolarsa fazla fazla gonderin mecbur verecekler sonunda onlar pes edecek
Bu arada benim esim hengeloda hengeloda ucretsiz avukatlar varmis devlet tarafindan mi ne ona gitti bugun avukat demiski oyle bir cvp gelmemesi lagzim sacmalik bu demis,bir daha oyle cvp gelirse mektupu al bana gel bende IND e mektup gonderem arayam demis
simdilik bu kadar arkadaslar
hepinize tsk vize bekleyenlere sabir diliyorum
Bu arada vize muracaati yapacaklar IND istemesede siz muhasebeciden vergi kayit numarasini bir evrak olarak aliniz gonderiniz zarari olmaz faydasi olur
evraklari vizede olan arkadaslarda alin gondein onu bahane edip negatif cvp vermesinler
11.01.2011 sinava girdim kazandim
07.04.2011 hollandadayim
07.04.2011 hollandadayim