Arkadaslar ben belcikaya yerlesecegim ama Rotterdamdaki evimi vermek istemiyorum.
Bu konuda bilgisi olan varmi?
Iyi gunler
saygilar
Belcikaya tasiniyorum NL deki evi teslim etmek zorundamiyim?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Belcika - limburg
Belcikaya tasiniyorum NL deki evi teslim etmek zorundamiyim?
Basarinin sirri detayda gizlidir.
-
- Gonullu
Re: Belcikaya tasiniyorum NL deki evi teslim etmek zorundamiyim?
Belediye Koperatif kiralik ev demi Yerlesmissiniz! Direk Bildiriniz su tarihden itibaren Terk ediyorum Emigratie naar Belgie(verhuisen naar Belgie)buitenland!!
Bagli oldugunuz kira odediginiz yere gideceksiniz yazili form ORNEK TERK EDIS TARIHI!
ONEMLI OLAN BELEDIYEYE EMIGRATIE NAAR BELGI Deyiniz Unutmayiniz TUM MERCILERE O BILDIRIR OK!!
01-09-09 evi terk edecegim diyeceksiniz form doldurup teslim ediniz ev anahtar parasini geri Alirsiniz(kapora Odemis iseniz) evin kirik cikigi varmi yokmu Saglam Temiz Geri teslim icin Teknisyen Eve gelir !
GAZ SU SAYAC EV KONTROL EDER IMZALARSINIZ BU ISLEM BITMIS OLUR!
EV TESLIM EVRAKLARINI IYI SAKLAYINIZ(KOPYESI ELINIZE VERILIR)EV BUROSU TEKNIKSIYENI TARAFIN DAN!!
Doldurarak vede Bagli oldugunuz Belediye ye su tariht den itibaren Belcikada su Adresde bulunacagim!
Uyari
Saglik Sigorta Ofisine gidip Belcika ya Tasinacaginizi iletiniz!Belcikada ki Saglik Merklezine Once Kayit olursaniz Burda fazla Aylik prim Odemezsiniz!
Sigorta Primleri her yil 01Aralik 01 ocak 09 arasi Kapaniyor Tasindiginiz da geri Aliyorsunuz Acik Adres Banka Belcika Numaranizi Vererek!@
Ayrica Belastindienst(Alacak verecek)varmi kira yardimi yillik Gelir Beyennamasi)Belediye Vergileri ,Cop,mekan(EV)Lagim kanal vergileri NUON gas ve Elektrik Odemelerinde Sorun cikmaz,Fazla yakmis saniz geri Odersiniz!
Elektrik gaz icin yillik fazla odemis iseniz geri alirsiniz,
iniza(kullandigiz)ucret Hesaplanmasi gelir!
Banka Hesabinizi EMIGRATIE NAAR BELGIE(buitenland) bilgi veriniz!
Banka Borcunuz (Kartkredi Borcunuz)varmi)? bunlari odeyiniz!
Ilerisi icin sicilllenmmek !!
Kolay Gelsin!!
Belcikada Odenek Alirsiniz Burda calisiyor ken tasiniyorsaniz!
Bagli oldugunuz kira odediginiz yere gideceksiniz yazili form ORNEK TERK EDIS TARIHI!
ONEMLI OLAN BELEDIYEYE EMIGRATIE NAAR BELGI Deyiniz Unutmayiniz TUM MERCILERE O BILDIRIR OK!!
01-09-09 evi terk edecegim diyeceksiniz form doldurup teslim ediniz ev anahtar parasini geri Alirsiniz(kapora Odemis iseniz) evin kirik cikigi varmi yokmu Saglam Temiz Geri teslim icin Teknisyen Eve gelir !
GAZ SU SAYAC EV KONTROL EDER IMZALARSINIZ BU ISLEM BITMIS OLUR!
EV TESLIM EVRAKLARINI IYI SAKLAYINIZ(KOPYESI ELINIZE VERILIR)EV BUROSU TEKNIKSIYENI TARAFIN DAN!!
Doldurarak vede Bagli oldugunuz Belediye ye su tariht den itibaren Belcikada su Adresde bulunacagim!
Uyari
Saglik Sigorta Ofisine gidip Belcika ya Tasinacaginizi iletiniz!Belcikada ki Saglik Merklezine Once Kayit olursaniz Burda fazla Aylik prim Odemezsiniz!
Sigorta Primleri her yil 01Aralik 01 ocak 09 arasi Kapaniyor Tasindiginiz da geri Aliyorsunuz Acik Adres Banka Belcika Numaranizi Vererek!@
Ayrica Belastindienst(Alacak verecek)varmi kira yardimi yillik Gelir Beyennamasi)Belediye Vergileri ,Cop,mekan(EV)Lagim kanal vergileri NUON gas ve Elektrik Odemelerinde Sorun cikmaz,Fazla yakmis saniz geri Odersiniz!
Elektrik gaz icin yillik fazla odemis iseniz geri alirsiniz,
iniza(kullandigiz)ucret Hesaplanmasi gelir!
Banka Hesabinizi EMIGRATIE NAAR BELGIE(buitenland) bilgi veriniz!
Banka Borcunuz (Kartkredi Borcunuz)varmi)? bunlari odeyiniz!
Ilerisi icin sicilllenmmek !!
Kolay Gelsin!!
Belcikada Odenek Alirsiniz Burda calisiyor ken tasiniyorsaniz!
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika