TeWerkstellingVergunning {TWV}

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
naarnederland01
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adana
Yabanci_Ulke: hollanda

TeWerkstellingVergunning {TWV}

Mesaj gönderen naarnederland01 »

Arkadaslar hollandadayim bu izini almak mumkunmu sizce. Etrafinizda veya cevrenizde bu izini alan varmi bu konuda bana yardimci olacaklara simdiden teskkur ediyorum birlik beraberlik icerisinde birbirimize yardimci olalim yurtdisinda herseyden cok ozellikle turklerin buna ihtiyaci var.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: TeWerkstellingVergunning {TWV}

Mesaj gönderen arar_55 »

hollanda ya resmi gelen herkesin(Verginumarasi+Oturum Hakki)olanlarda bu gerekmez)Serbesttir!! oturum karti uzerinde sinirlamalar Gosterilmistir
a=regulier bepaaldetijd oturum sinirli(gecici sure) kalma(mvv)uzatlma(Yenileme)!!
b=regilier onbepaaldetijd oturum sinirsiz(sinirsiz) kalma (mvv)uzatilma(yenileme!!
c=ogrenci(Devlet memurlaeri)Konsolosluk.imam.ogretmen vs...bunlarda {status}
calisma is yeri acma veya dolayli yoldan kalma imkansizdir
www.iks.com
www.ind.nl mvv basvurulari sartlari gecerlidir!!

naarnederland01
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adana
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: TeWerkstellingVergunning {TWV}

Mesaj gönderen naarnederland01 »

ben turist olarak geldim ortak oldum markete ozaman bana imkansiz vermezler bunlar biyerde isci olsam yanlis anlamadiysam oyle.

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön