Sinav oncesi ve Sonrasinda Yapilmasi Gereken islemler varmi

Hollandaca Uyum SInavi soru ve sorunlariniz

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
husotje
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Amasya
Yabanci_Ulke: Hollanda - Den Haag

Sinav oncesi ve Sonrasinda Yapilmasi Gereken islemler varmi

Mesaj gönderen husotje »

Merhaba arkadaslar oncelikle siteyi yapan ve yardim eden arkadaslardan allah razi olsun

ben nisanliyim ve hollandaca uyum sinavi icin x kursuna gitmeyi dusnuyorum kursa gitmeden once yapmam gereken islemler varmi pasport gibi ve kafami kurcalayan nokta da nisanlimin 6 aylik sozlesmesi bulunuyo ben kursa gidip ve sinavi kazandigim taktirde nisanlimin o donemde 1 yillik sozlesme bulmasi durumunda herangibir olumsuz durum ile karsilasabilirmiyiz sinav surecinde cikarmam gereken herangibir pasport varmi ve bu pasporta nikahtan once cikardigim durumda bekar yazmasi ileride bi sorun ile karsi karsiya gelmeme neden olabilir mi tsk ederim simdiden..... aslinda kursa gitme taraftari degilim ama neyin nerden yapilcagina ve yeterince bilgi edinemedigimden dolayi cekiniyorum sinavdan

“Hollandaca Uyum Sinavi” sayfasına dön