arkadaslar, Ben ise baslayali 1 ayoldu ,suresiz kontratim var islemleri daha erken baslatma ihtimalim varmi acabaa ,yoksa 3 ay beklemmi gerekiyor ,bide bankaya giren banka kagitlarida
olmasimi gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim
arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
Re: arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???
arkadasim suresiz dedigin vast kontrat oluyor onun olmasi vizenin daha cabuk cikmasini saglar tab.fakat maasin miktari senin kontrat kagidin maas kagidin gibi vs. ve turkiyeden gelicek evraklar var bunlarida tamamlayip hemen istegini baslat uc ay bekleme diye birsey yok.benim esim ise basladigi anda yapti hemen icin rahat olsun
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: amsterdam
Re: arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???
arkadasim ..gerek yok 3 aylik beklemene... onlari sonra gonderebilirsin avukatin deyimiyle 1 aylik alinca banka girdisi ile gonder yeterli.. ind sonra isterse gonderirisin banka girdisi ile cunku senin kontratin yeni oldugunu onlarda gorucektir UWV den