belcikadan holandaya gecmek
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: holanda
belcikadan holandaya gecmek
slm ben 1 yildir turkiyeden belcikaya vizesiz geldim ve burada formaliteden iltica ettim esim turk hollanda vatandasii su an okuyo 24 yasinda hastaliktan suan belcikadan ben 3 aylik dedikleri oturum aldim resmi evliligim var 4 yildir.ne yapti yapti beni turkiyeden getiremedi sinavi gectim halde red aldim holandadan acaba belcikaya gelmeden esim beni nasil hollandadaki adresine gecerim bana yardimci olabilrmisiniz daha sitede yeniyimm simdiden tesekurler arkadaslar.