vize aldim 6 aylik yardimmm
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- yaram
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: d.bakir
- Yabanci_Ulke: vlaardingen
vize aldim 6 aylik yardimmm
arkadaslar bugun vizemi elime aldim kendim konsolostan pasaportu elden aldim ama bi arkadasim vardi onunda vizesi cikmisti o hollandadan bas vurmus esi bende tr den bas vurmusttum herkese 3 aylik vize veriyorlar bildigim kadariyla ama ben pasaportuma bakttim 6 aylik vize vermisler acaba yanlismi 3 ay fazla verdiler bilgisi olan varsa paylasin yada vize alanlar kac aylik aldiniz ? tskler simdiden
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
- yaram
- Mezun-NL
Re: vize aldim 6 aylik yardimmm
tabiki herkes gibi MVV aile birlesim senin vizen kac aylikti
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: hollanda
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- yaram
- Mezun-NL
- yaram
- Mezun-NL
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: vize aldim 6 aylik yardimmm
gencler selam.sanirim 6 aylik neden olabilir diyorsunuz vize icin.normalde artik eskisi gibi 3 aylik vizenin verilmeyecegini soyluyorlar konsolosluktaki gorevliler.mvv icin gecerli tabi bu.3 aylik vize sizin isteginiz dogrultusunda veriior.mvv icin normal sure 6 aylik diye soylediler gorevli.
zaten onemlisi olan vizzenin alinmasi ve hollandaya gidebilmek.3 ay olmus 1 ay olmus o kadar da onemli degil arkadaslar.
size verilen vie ile schengen ulkelerinden sorunsuz gecis yapabilirsiniz.yani karayolu ile gelmek isteyenler icin diyournm.ind deki gorevlinin soyledigi bu sekilde bende arastirdim ve sorun cikmadi.
dedigim gibi onemlisi vizeyi alip nl ye gelebilmek.gerisi problem degil.
sinava hazirlanan vize bekleyen arkadaslara rabbim yardimci olsun.bol sanslar.
zaten onemlisi olan vizzenin alinmasi ve hollandaya gidebilmek.3 ay olmus 1 ay olmus o kadar da onemli degil arkadaslar.
size verilen vie ile schengen ulkelerinden sorunsuz gecis yapabilirsiniz.yani karayolu ile gelmek isteyenler icin diyournm.ind deki gorevlinin soyledigi bu sekilde bende arastirdim ve sorun cikmadi.
dedigim gibi onemlisi vizeyi alip nl ye gelebilmek.gerisi problem degil.
sinava hazirlanan vize bekleyen arkadaslara rabbim yardimci olsun.bol sanslar.