selam arkadaslar.bazilarinizin bildigi gibi yaklasik 5 aydir burdayim.Leeuwarden a yakin oturuyorum..1995 den beri Turkiyede ehliyetim ve arabam vardi.buraya geldigimin ikinci gununden beridirde araba kullaniyorum.yani trafik ve dreksiyon sorunum yok..sormak istedigim bildiginiz,tecrube ettiginiz bir surucu kursu varmi?yakin zamanda sinava giren arkadaslardanda fikir alabilirim.usuldende olsa birkac saat ders almak istiyorum..simdiden tesekkurler..
sevgiler..saygilar..
frisland tarafinda bildiginiz surucu kursu varmi?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- tattooman
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
- İletişim: