mrb arkadaslar siteye yeni katildim.gectigimz yaz dugunumz oldu ben suan hollandadayim.ve esim sinava girdi gecti mvv almak istiyoruz.suan itibari ile 1.5 yillik is sozlesmem var.bu maas konusunda iyice kafam karisik ind sitesinde 1416 kusur maas yaziyor sanirim.cevremdekiler bu maasin burut oldugunu soyluyor kimiside net ucret diyor ind nin artik burut olarak maasi goz onune aldigini soyluyorlar ind ariyorum net bir cevap vermiyorlar.
bu durumda benm maasim burut 1500 civarnda basvursammi basvurmasammi bilemiyorum bosu bosuna da beklemek istemiyorum bi bilgisi olan var mi konuda bunu nasil net bir sekilde ogrenebilirm...
ind maas nekadar istiyor
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: samsun
- Yabanci_Ulke: holland
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
Re: ind maas nekadar istiyor
bacımvakıt kaybetmeden basvurabılırsın maasın yeterlıdır benım esımınde 18 aylık kontratı var ve maasınıda 1500 olarakgosterdık senın maasında yeterlıdır sen vakıt kaybetmeden vızye basvurabılırsın rabbım ıslerını kolaylastırsında zorlastırmasın ınsallah en kısa zamanda vızenız cıkarda esını yanına alırsın rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı basvurular bacım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda-ede
arkadasım ind nin resmi internet sitesine mail at ben basvuru yapacagım gereken ucret kontrat falan sor sana gereken cevabı mail ile veriyolar..
Allah vizenizde kolaylıklar versin!!
Allah vizenizde kolaylıklar versin!!
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
brut 1500 olunca net dahada dusuk oluyo...net olan maasi iyice ogrenmek gerek...2run34 arkdsmzn dedigi guncel maas ise,arkdsm maas bordrondaki net maas yazan yere bak eger bu miktar tutuyosan vakit kaybetmeden basvurun...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09