arkadaslar merhaba siteyi hasbel kader buldum ve cok faydali bilgiler oldugunu gordum simdiden yardimci olacak olan arkadaslara tsk ederim....
benim sıkıntım su :ben bir yıldır belcıka vatandası ve turk vatandası olan sımdıkı esımle tanısıyorum ve 4/11 /2010 da evlendık sımdı pasapotumu cıkarıyorum ama sonradan ne yapacagımı bilmiyorum ıks den randevu alcam yakında ...esımın turk vatandaslıgı da oldugu ıcın turk kımlıgınle evlendı .fakat o da orda hangı makama ve nereye gıdecegını bılmıyor .yanı o mu bana davetıye gondercek .gondercekse nereye bas vurcak .evlılık cuzdanı benım elımde o evlı oldugunu nasıl kanıtlıycak valla 4/11 tarıhınden berı uykularım kacıyor bana bu konuda yardım edecek bırı varsa cok tsk ederım saygılar....
evlendim ama hic birsey bilmiyorum :(
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
evlendim ama hic birsey bilmiyorum :(
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: evlendim ama hic birsey bilmiyorum :(
arkadasim oncelikle aramiza hosgeldin... esin belcikada yasadigi yerin belediyesine basvuracak ama oncelikle konsolosluga gidip formul a ve formul b kagidi alsin onunla belediyeye gidip ben turkiyede evlendim esimle aile birlesimi yapmak istiyorum desin ona gerekli belgeleri verirler, sende bu arada iks yi arayip senden istenen evraklari hazirlamaya baslarsin ve bir an once basvurunuzu yaparsiniz. forumu biraz detayli incelersen baya bir tecrube paylasildigini gorursun.... simdiden kolay gelsinyilmaz34 yazdı:arkadaslar merhaba siteyi hasbel kader buldum ve cok faydali bilgiler oldugunu gordum simdiden yardimci olacak olan arkadaslara tsk ederim....
benim sıkıntım su :ben bir yıldır belcıka vatandası ve turk vatandası olan sımdıkı esımle tanısıyorum ve 4/11 /2010 da evlendık sımdı pasapotumu cıkarıyorum ama sonradan ne yapacagımı bilmiyorum ıks den randevu alcam yakında ...esımın turk vatandaslıgı da oldugu ıcın turk kımlıgınle evlendı .fakat o da orda hangı makama ve nereye gıdecegını bılmıyor .yanı o mu bana davetıye gondercek .gondercekse nereye bas vurcak .evlılık cuzdanı benım elımde o evlı oldugunu nasıl kanıtlıycak valla 4/11 tarıhınden berı uykularım kacıyor bana bu konuda yardım edecek bırı varsa cok tsk ederım saygılar....
- yilmaz34
- NT1
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
Re: evlendim ama hic birsey bilmiyorum :(
yardımınız ıcın cok tsk ederım sagolun
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum