6 aylık vızem elımde
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: holland
6 aylık vızem elımde
uzun ugras sonucu bugun 6 aylık vızemı aldım ıns bekleyen herkes guzel haberler alır
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Breda-Hollanda
Re: 6 aylık vızem elımde
hayirli olsun )
- gamze demırcı
- NT2
- Turkiye_Sehir: türkiye antalya.
- Yabanci_Ulke: hollanda landgraaf...
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
Hayirli olsun kardes.
Allah sag salim sevdiklerine kavusmani nasip etsin insallah.
Rabbim vize bekleyen arkadaslarada bu mutlulugu yasatsin.
Allah sag salim sevdiklerine kavusmani nasip etsin insallah.
Rabbim vize bekleyen arkadaslarada bu mutlulugu yasatsin.
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Hayirli olsun, yeni hayatinda simdiden basarilar diliyorum.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: holland
ıyı dıleklerınız ıcın tesekur ederım ın s en kısa zamanda sızlerde guzel haber ler alırsınız
randevum 2 aralık gunu ıdı saat 10 ıcerı gırdım gorevlı ups ıle ıstıyorsanız dedı ups evraklarınıda doldurun ıstemırsanız yarın 2 ıle 2.30 arasında alabırsınız dedı yarım saat beklemenın ardından sıram geldı evrakları verdım a formul kagıdını ıyade ettı aıle ttoplum kagıdınıda gerı ıyade ettı 2 adet resımden sadece bırını aldı esımın ve oglumun psaport fotokopısını aldı sadece ılk sayfa yeterlı dedı oz oglunuzmu evet soy ısmı annesının evet hastanede yanlıslıkla babanınkını yazmamıslar her defasında preblem dedım nasıl olur dedı valla olmus dedım dogumda yanlarında olmadıgından oldu dedım haklısınız dedı baskada bırsey demedı ıyı gunler dedım cıktım bu kadar soru falan sormadılar ama normal turıs vızesı ıcın baska bırını neredeysen dogum dan ıtıbaren herseyı sordular tecrubelerım bu kadar sakın olun panık yapmayın ıstanbul konsoloslugu cok ıyı yardımcı oluyorlar bırde ben 1.5 yıl once ılk belcıkadan muracat etmıstım hala dofının sıtede ıslemde dıyor ne yapmalıyım arayıp iptal ettırımmı yoksa karar cıkana kadar bır 5 yıl daha ıslemdemı yazssın
randevum 2 aralık gunu ıdı saat 10 ıcerı gırdım gorevlı ups ıle ıstıyorsanız dedı ups evraklarınıda doldurun ıstemırsanız yarın 2 ıle 2.30 arasında alabırsınız dedı yarım saat beklemenın ardından sıram geldı evrakları verdım a formul kagıdını ıyade ettı aıle ttoplum kagıdınıda gerı ıyade ettı 2 adet resımden sadece bırını aldı esımın ve oglumun psaport fotokopısını aldı sadece ılk sayfa yeterlı dedı oz oglunuzmu evet soy ısmı annesının evet hastanede yanlıslıkla babanınkını yazmamıslar her defasında preblem dedım nasıl olur dedı valla olmus dedım dogumda yanlarında olmadıgından oldu dedım haklısınız dedı baskada bırsey demedı ıyı gunler dedım cıktım bu kadar soru falan sormadılar ama normal turıs vızesı ıcın baska bırını neredeysen dogum dan ıtıbaren herseyı sordular tecrubelerım bu kadar sakın olun panık yapmayın ıstanbul konsoloslugu cok ıyı yardımcı oluyorlar bırde ben 1.5 yıl once ılk belcıkadan muracat etmıstım hala dofının sıtede ıslemde dıyor ne yapmalıyım arayıp iptal ettırımmı yoksa karar cıkana kadar bır 5 yıl daha ıslemdemı yazssın
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Sakarya
- Yabanci_Ulke: Hollanda_Utrecht