KONSOLOSLUKTAN ARADILAR ESIM ICIN MAHKEME KARARI ISTEDILER.

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
son_um_sun
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sakarya
Yabanci_Ulke: belçika

KONSOLOSLUKTAN ARADILAR ESIM ICIN MAHKEME KARARI ISTEDILER.

Mesaj gönderen son_um_sun »

2 hafta once konsolosluktan aradılar.esım ıcın mahkeme kararı varsa bunun tercumesını ıstedıler.fakat bende esım ıcın mahkeme kararı olmadıgını .fakat esım 17 yasındayken bır evlılık yatgımız ıcın annesının ve babasının vufakatnamesı ıle ( ızınlerı) ıle evlendıgımızı soyledım. ve vıze basvurumu yaparken esımın annesının ve babasının vufakatnamesını teslım etmıstım zaten.
ankarada vıze ıslemlerımle ılgılenen kısıyle durumu gorustugumde bana eısmı kacırarak evlendıgım ıcın bunun konsoloslukta gorundugunu bu yuzden bunu ıstedıklerını soyledı bana. fakat benım komsolosluga bu konu ıle ılgılı eısmın anne ve babaısnın vufakatnamelerını iks' ye teslım etmıstım.
bu durumda yapman gereken nedır bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Re: KONSOLOSLUKTAN ARADILAR ESIM ICIN MAHKEME KARARI ISTEDILER.

Mesaj gönderen ortakoy »

son_um_sun
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sakarya
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen son_um_sun »

ben ıks ye vufakatnameyı ılk evraklrımı ıstedıklerınde vermıstım.ama arastırmayı yaptıklarında esımın sabıkasında bu cıktıgı ıcın benden bu anlamda evrak ıstedıler.bana eskıden bosanma varmı yas buyutme kucultme varmı dıye sordular .sadece esımın aılesının ızlı ıle evlendıgımızı dıle getırdım. bıraz kafam karıstı acıkcası kardesım

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön