lütfen acil yardım.!!! (ind esimi gorusmeye cagirmis)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
lütfen acil yardım.!!! (ind esimi gorusmeye cagirmis)
arkadaslar ınd esımı gorusmek ıcın cagırms acaba neden cagırdılar suphelendıklerı bıseymı oldu allaha sukuru herseyımız kanunen ve eksıksız daha once bole bır tecrube yasayan oldumu acaba yardım lutfen bılgısı olan arkadaslar....
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: lütfen acil yardım.!!! (ind esimi gorusmeye cagirmis)
Kardescagizim , basligini Belcika Topigine acmissin . Belcika ile Hollanda nin , yani Dofi ile Ind nin kurallari farkli . Arkadaslar basliga , yani birikimli olduklari konulara gore, iletisim kurduklarindan sorun yasayabilirsin .
Sansli Arkadasimizdan yardim isteyebilirsin , O Forum moderetorudur . Ya basligini gereken yere tasir , ya cevabini verir ( oda Hollanda uzerine birikimlidir )
Kolay gelsin .
Sansli Arkadasimizdan yardim isteyebilirsin , O Forum moderetorudur . Ya basligini gereken yere tasir , ya cevabini verir ( oda Hollanda uzerine birikimlidir )
Kolay gelsin .
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
Re: lütfen acil yardım.!!! (ind esimi gorusmeye cagirmis)
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum