staatexamen sinifinda hangi derslar ne sekilde isleniyor?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- zafer_ak
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda - utrecht
staatexamen sinifinda hangi derslar ne sekilde isleniyor?
arkadaslar ben nieuwegein bataunoord``da TTIF.COMPANY okuluna gidiyorum. okula baslayali 3 ay oldu. ben ilk basta okula yaizlirken belediyede contact personele hollandada okumak istedigimi soyledim ve staatexamena yazildim. okula baslayali henuz 3 ay oldu fakat ben dah dogru duzgun konusamiyorum. konusulanlarin cogunu anliyprum ama cumle kurmada problem yasiyorum. bzaen kilitlenip kaliyorum. bu seviyede olmama ragmen docent beni staatexamin sinifina gonderiyor. bu normal mi.? birde staatexamen yapan arkadaslar varsa bana ders programi islenisi hakkinda bilgi verirse cok sevinirim....... saygilar.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
Re: staatexamen sinifinda hangi derslar ne sekilde isleniyor?
arkadasim bende yeni basladim 2 ay oldu daha bende biraz anliyorum ama cumle kuramiyorum bu zamanla olacak sanirim bisi..
#kocadeli#
- sungur42
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: amsterdam
Re: staatexamen sinifinda hangi derslar ne sekilde isleniyor?
Arkadasim bende ayni okula gittim yaklasik 1,5 sene.inburgeren sinavlar bitti simdi staatsexamen sinifina gececegiz nasip olursa.Ama ben kendim o seviyede miyim orasini bilmiyorum isin dogrusu.