Belcikada soyle birsey var cok arkadasimin basina geldi ordan turist vizesiyle gelin tabi esiniz belcikadaysa sonra turist vizesiyle belediyeye gidin adamlar bakmiyorlar bile hemen kaydinizi yapiyorlar bosa surunmeyin yazik... Belcikada oyle bir bosluk var kapanmadan degerlendirin
Bende konsolosluktan cok cektim ama belcikaya gelince gordumki bosa cekmisim normal vizeylede gelsem is oluyormus
Vize bekleyenler baksinlar
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
Re: Vize bekleyenler baksinlar
Merhaba,
Tatil vizesimi aldin? Biraz bilgi verebilirmisin?
Soyle bir kanun var: Eger Belcikada kalma ve geri donmeme ihtimalin coksa (mesela esin orda), vermiyorlar.
Tatil vizesimi aldin? Biraz bilgi verebilirmisin?
Soyle bir kanun var: Eger Belcikada kalma ve geri donmeme ihtimalin coksa (mesela esin orda), vermiyorlar.