YA ARKADASLAR CANIM COK SIKILIYOR YA

Eglenelim birazda degilmi? Fikralar. Komik resimler. Karikaturler.. Hikayeler. Guzel Yazilar.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Konulari uygun basliklar altinda yayinlamaya ozen gosterelim. Ornek =Fikra ise fikrada Siirse siir bolumunde
Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

YA ARKADASLAR CANIM COK SIKILIYOR YA

Mesaj gönderen sekerpinari »

of ya oyle bir okula yazilmisimki bin pisman oldum dogru duzgun egitim alamiyorum kendi istegimle gidiyorum diye benimle ilgilenmiyorlar cok zor bu okul isleri ya hala hollandacami tam olarak yerine oturtamadim ...;;
iyiki sitemizdeki dersler varmis onlar olmasa asla yapamazdim birsey cok ilgisiz ogretmenerimiz var belcikadaki arkadaslar iyi degerlendirin okul firsatinizi holanda bu konuda belcika kadar yeterli degil haberiniz olsun sevgiler kolay gelsin
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: YA ARKADASLAR CANIM COK SIKILIYOR YA

Mesaj gönderen Geluk »

Allah yardimcin olsun Pinar,
umarim en kisa zamanda bu skintili gunleri atlatirsin,
aslinda senin bu yasadigini hemen hemen buraya gelen herkes yasiyor..! senin derdin okul, baskasinin derdi buraya alisamamak, ailesini,arkadaslarini,memkeletini ozlemek vs vs..

insan buraya geldigi ilk gunlerde yaninda bi arkadas ariyor ama malesefki bulamiyor..! bende cok cektim bu skintiyi ama eminimki ilerde bu skinti yok oluyor kendine yeni arkadaslar, yeni cevre ediniyorsun..!

bu arada eski sitemizde vardi, bi zamanlar benimde canim cok skiliyordu ve arkadaslar bi cok tavsiyede bulundular en onemliside dua okumak..! ;)

kolay gele

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

Re: YA ARKADASLAR CANIM COK SIKILIYOR YA

Mesaj gönderen sekerpinari »

evet cok haklisin geluk ben aslinda bircok arkadasimiza gore sansliyim ben uyum konusunu cok sukur atlattim o gunleri hatirlamakta istemiyorum umarim herkes ve bende rahata kavusuruz tesekkurler destegin icin kolay gelsin
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

“Eglenelim, Gulelim ve Stres Atalim” sayfasına dön