MAAŞ İLE İLGİLİ LUTFEN YARDIM
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- pars
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- pars
- Gonullu
- askerprens
- Mezun-NL
- pars
- Gonullu
-
- Beginner
Re: MAAŞ İLE İLGİLİ LUTFEN YARDIM
Benim maasim 1482 net,bu parayi her ay net bankama geliyor..yani bu maas tatil parasa haric degilmi? Yani ben maas kriterine uyuyorum boylece..?
-
- Gonullu
evet guzel olur devamli bu maas limitiniz net ise...tatil parasi haric......MaxPayne yazdı:Benim maasim 1482 net,bu parayi her ay net bankama geliyor..yani bu maas tatil parasa haric degilmi? Yani ben maas kriterine uyuyorum boylece..?
-
- Beginner
arar_55 yazdı:evet guzel olur devamli bu maas limitiniz net ise...tatil parasi haric......MaxPayne yazdı:Benim maasim 1482 net,bu parayi her ay net bankama geliyor..yani bu maas tatil parasa haric degilmi? Yani ben maas kriterine uyuyorum boylece..?
Evet net olarak hesabima her ay bu para geliyor..Tatil parasida tabi yazaylarda geliyor...yani basvurumda maasim yeterlimi??