Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
ınsallah arkadfasım ya belkı gıdınce ınternet bualamamaıstır sımdı bennım esımın evınde net var o uzden gıttıgım gun gelcem allah ızın verırıseeee
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
selam herkese..arkadaslar buraya gelen bir kac gun yazamayabilir cunku belediye isleri,oturum,ssk basvuru falan,tercume evraklari derken baya gunler aliyor kosusturmaca oluyor kusuruna bakmayin cozinin gelince sizde yasarsiniz ayni durumu bir kac gune kadar gelir yazar birde sosyal egitim falan var toplam 12 saat onada basvurmasi gerekli yada belediye zaten kayit olur olmaz ona davet yolluyor sosyal hayata basvurmasi icin orada kendi dilinden birini veriyolar sana belcikada yasami hayati anlatiyor sana gitmezsen 2000 euro para cezasi var ama faydali bisii aslinda yasadigin ulkeyi basvuracagin yerleri ogretiyorlar neyse gelincede kolay olur insallah hersey.prenses senin yasin kucuk eger ehliyetin yoksa ehliyet al canim hemen tavsiye ederim yoksa burada ehliyet alman cok zor olur burada oturum aldiktan sonra tr den aldiginiz yasal belge ehliyet gibi yada diploma kurs belgesi falan gecersiz ama gelmeden alirsaniz burada decerli oluyor burasi ehliyet konusunda tr nin kini kabul ediyor nl kabul etmiyor en fazla 6 ay kullalniyliyor sonra nl nin kini almak zorunda akliyor oraya gelen yabancilar oda cok zor oluyor yaa aman dikkat etin arkadaslar valla bazi seyler kolay bazilarida zor burda allahin selameti uzerinizde olsun.sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
haklısınız arkadaslar belge sertıfıka ehlıyet ne varsa toplayın ben ıstanbula gıdıyorum bı hafta sonra operator belgesı alıcam hayırlısı ıns sınava gırecem ıns alırım hemen
-
- Mezun-BE
ins alirsin alper hayirlisi olsun arkadasim.prenses nerdesin huuu ???
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Mezun-BE
kimseden ses cikmayinca merak ettimde insallah fazla beklemezsiniz.alper galiba ist la gitti operator belgesi alacakdi sesi cikmiyor.orhan senin vizeden haber yokmu?
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
selam orhan.evet nl ye gidecek olanlarin tum bilgileri nl ye ait tum evraklarda son zamanlarda belcikada oturuyorlar resmen belcikayi kullandikari belli o yuzden resmen giciklik yapip bekleiyolar iste sizde yasin yaninda kuruda yananlardan oluyosunuz kardes son zamanlarda bu olay cok fazlaymis daha cok nl ye gecmek icin basvuru varmis belcika konsolosluguna buda sizin sanssizliginiz diyelim artik ama cogu gitmis azi kalmis bende geleli 9 ay oldu benim vize 10 gun tr de bekledi dosya belcikaya yollandikdan sonra 35 gunde belcikada toplam 45 gun sonra cikti ama esim burdundan ameliyat olmak icin dr dan rapor aldi et vardi onu yabancilar sb sine faxladi burada bana bakacak kimse yok esime ihtiyacim var diye bu akilida bize buradan esime birisi vermis allahtan onunda burnunda cok eskiden beri basit bir et varmis anlican cok basit bir et parcasi bizim birlesmemizi hizlandirdi :)darisi size kardes allah yardimciniz olsun.allahin selameti uzerinzde olsun.sevgiler.