Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen cozi03 »

merhaba arkadaslar ben belcikadayim artik evdeyim polis bekliyorum nete giremedim bayadir evde net yok malum yeni geldim arkadaslar burasi bizim memleketimize hic benzemiyor..

ben pek sk gelemiyorum siteye ama eve bil alinca hep burda olurum arkadaslar yarin okul var dil okulu basliycam allah kismet ederse..

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Mesaj gönderen bener can »

merhaba cozi arkadas hosgeldin. tr hic benzemiyo demi yollar tertemiz cicekler ve agaclarin coklugu. en onemlisi hayat sartlari. sana hayatinda basarilar diliyorum...

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

slm cozi sen gentteydın dımı nasıl bızım memleketımız gıbı degıl begendınmı begenmedınmı???

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar meraba ben ıstanbuldayım operator sınavım cok ıyı gectı ınsallah belgeyı almayı hak ettım yakında doecem evıme yıne ayrıntılı gorusuruz bı cafeden gırdımhepınıze saygılar

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

ben dememısmıydım cozı dostum gelır dıye meraba cozııımm nasılsın memnunmuusn ordan

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

slm cozi hosgeldin tahmin ettik bizde evde net olmadigini bayadir girmeyince hatta yorumlar bile yaptik :) allah bidaha ayirmasin olene dek kardes ailenden kavustun sonunda.bizim memleketten cok fakliliklari var evet haklisin artilari ve eksileri en buyuk eksisi insalrda kontak komsuluk yok zamanla anlarsin :) aman kardes okulu ihmal etme daha oncede konustuk bunu ithal damat olmak istemiyorsan burda yada sana o gozle bakilmasi istemiyorsan dil ogrenmen sart kardes bu sozumu unutma yoksa sagda solda islerde surunursun valla bin pisman olursun geldigine evdede huzurun kalmaz burada cok ornekler var dikkat et kardes ve buradaki hayatinda sana basarilar dilerim hersey gonlune gore ve hayirlisi neyse o olsun senin ve esin icin.sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

alper kardes sende benim memlekette bulunuyorsun suanda benim yerimede bos zamaninda bi gezsen yaa sole bi taximi falan :) ben sisliliyim taxime yakin 5-10 dk cok ozledim yaa oralari gerci 4 ay once 18 gunlugune gidip geldim ama yinede insan dogup buyudugu yerleri ozluyor kasimda kurban bayraminda yine gidicem insallah.alper sende insallah kazanmistirsin operator ehliyetini kardes isine yarar ins burada hayrlisi olsun.bende 2 ay olcak birkac gun sonra ise gireli ama haziran 12 sinde 3 ay dolunca 3 aylik gecici kontrat bitiyor bakalim surekli kontrat vereceklermi bende onu bekliyorum o zaman benimde burada sirtim yere gelmez bundan daha garantili is bulamam valla burda belcikanin en buyuk sendikali fabrikasi yaa insallah 3 aylik sureyi basarili gecerim.alper sende ins cozi gibi birgun ben geldim belcikadayim arkadaslar yazarsin kardes gerci ins digerleride hepsiniz yazarsiniz ama alper cok bekledide o yuzden ona soledim okuyan arkadaslar alinmayin ;) kizz benercan bayadir siteye yazmiyodun hayirdir :) bacim bende navagasi aldim :lol: bi ara demistin yaa adana kebap yiyelim diye beringende bosver orayi buyuk sehre gidelim navagasi var nede olsa sendede bendede azcikda gezeriz kiss goruselim bi ara bizdeki gorgusuzluge bak bacim avrupaya geldikya gorgusuz olduk kiss burdan randevulasiyoz artikin :lol: :lol: :lol:
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

orhan
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen orhan »

Kullanıcı avatarı
mad_love
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Gent

Mesaj gönderen mad_love »

selam cozi hosgeldin bende gent'te ikamet ediyorum.sende eger burdaysan kom-pas dil okulunami gidiyorsun gorusebilriz burdan yazabilrisin bana adim ilyas .gentin neresinde oturuyorsun

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

ohh ne guzel sitedekı herkes gentte :)))))))

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön