Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- mad_love
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Gent
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
cozi suan burdaysan yazabilrsin cevap
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
cozı bızı unuttunmu hıc benı sormamısın be dostum
-
- Beginner
bende yazın belçikaya gelicegim turist olarak flaman ailede kalıcam herseyimi onlar karsılıcak uzun zamandan beri konusuyorum benim yapmam gerekenler neler ?
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
selam arkadasim..orhan seni oldukca iyi aydinlatmis ama istersen sen yinede www.iks.com sitesine bi bakiver neler isteyecekleri orada acikca yazilidir masraflarini onlarin karsilamasi ve davet eden kisinlerin flemen olmasi isini vede vizeni cabuklastirmaz bosa umitlenme sen verdigim adresi bi incele tr dilide var nederlands da var seni davet eden ailede baksin onlardan istenen evraklarida sana yollamalari kolay olur.Bide yazin gelmeyi dusunuyosun pardon ama vizeye ne zaman basvuracaksiniz sanirim halaa basvurmadiniz?yaza ne kaldiki?yaza bir kac gun kala vizeye basvurunca hemen vize vereceklerini saniyorsunuz herhalde Heyyy bizim millet nerelerdesiniz gelismeler ne durumda???
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- alper68
- Mezun-BE
arkadasdım nıl burdayız gelısme yokk merek etme ılk sızın haberınız olacak gelısmelerden senden ne haber bayadır gırmıyosun
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
amın amın orhan ama hayırlısı bak bız bıurdayız tam 6 ay olacak ama hala ses yok bılmıyorum ne olacak halımız hayırlısı demekten baska bısey gelmıyokı elımızden
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Beginner