Avrupada ( Hollanda, Belcika, Almanya, Ingiltere Fransa ) egitim alma okuya bilme sartlari. Diploma cevirisi okul bilgileri..

Moderatör: sansli

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: DEN HAAG'A ÖĞRENCİ OLARAK GİDİCEM

Mesaj gönderen Geluk »

arkadasim
IND sizden maas kagidi istiyor, ve bunu kuzenin maasini elden alsa bile aylik kagidi duzenli olarak gelmesi gerekiyor(eger beyaz calisiyorsa...!)

banka dokumanlarini kasdetmiyorum, kastim aylik gelen maas kagitlari..!

kuzeninin esi, kendi patronu ise sorun yok...! onlar son uc ayin maas kagidini tekrar cikartabilirler, ama birdaha soyluyorum, eger kuzenin beyaz calisiyorsa..! yani kacak calismiyorsa, aylik maas kagitlarini cikartma imkanlari var..!

bence kuzenine bir sor, kacakmi yoksa beyazmi calisiyor..!

kolay gele

erdiipek
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen erdiipek »

Geluk yazdı:arkadasim
IND sizden maas kagidi istiyor, ve bunu kuzenin maasini elden alsa bile aylik kagidi duzenli olarak gelmesi gerekiyor(eger beyaz calisiyorsa...!)

banka dokumanlarini kasdetmiyorum, kastim aylik gelen maas kagitlari..!

kuzeninin esi, kendi patronu ise sorun yok...! onlar son uc ayin maas kagidini tekrar cikartabilirler, ama birdaha soyluyorum, eger kuzenin beyaz calisiyorsa..! yani kacak calismiyorsa, aylik maas kagitlarini cikartma imkanlari var..!

bence kuzenine bir sor, kacakmi yoksa beyazmi calisiyor..!

kolay gele

anladım sizi ama o hic calismiyorki yani bunların isci bulma kurumu gibi bir fabrikaları var esi ile kaynının ordan buna maas yatırıolar her ay calisiyormus gibi yanlarında. onlar bir yolunu bulup cıkartırlar herhalde patronu cünki esi birde bugun islemlere baslıcakdı kuzenim ortalama ne kadar sürer acaba bir bilginiz varmı yani vize basvurusu davetiyenin gelmesi v.s ortalama bi vize ne kadarda cıkabiliyor acaba bu arada tesekkür ederim yardımlarınız icin.

Geluk
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Geluk »

anladim kuzenin sadece kagit uzerinde calisiyo gozukuyo. olsun farketmez yeterki basvuru yapcaginiz zaman son uc ayin maas kagidini formla birlikte gonderin..!

islemlerin ne kadar surecegi size ve IND'e bagli, eger sartlari yerine eksiksiz getirirseniz,birde IND fazla mesgul degilse kisa zamanda cvp gelir. ama 6 aya kadar cevabinizin gelmesi gerek.. ama 6 ay gecer ve siz hala sonuc almadiysaniz IND ile kontaga gecmeniz lazim..!

kolay gele

erdiipek
Beginner
Beginner

Geluk yazdı:anladim kuzenin sadece kagit uzerinde calisiyo gozukuyo. olsun farketmez yeterki basvuru yapcaginiz zaman son uc ayin maas kagidini formla birlikte gonderin..!

islemlerin ne kadar surecegi size ve IND'e bagli, eger sartlari yerine eksiksiz getirirseniz,birde IND fazla mesgul degilse kisa zamanda cvp gelir. ama 6 aya kadar cevabinizin gelmesi gerek.. ama 6 ay gecer ve siz hala sonuc almadiysaniz IND ile kontaga gecmeniz lazim..!

kolay gele

wuuuuu 6 ay sürermi ben daha erken 1 2 haftada sonuclanır diye düsünmüstüm ama peki simdi ben dil kursuna yazıdlgım zaman oraya gitmeye basladıgımdan itibaren yani eger vize onay verirse oraya gitmeye basladıgım süreden itibaren 1 yıl vaktim var dime 1 yıl sonrasında sınava girecegim dogrumu acaba bide bana tavsiyeleriniz nelerdir benim burda neler yapmam gerek acaba?

Geluk
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Geluk »

Hollanda sana ilk 1 sene dili ogrenmen icin musade veriyor. yani dedigin gibi 1 yildan dili ogrenip NT2 sinavina girip, basarili ollman gerekiyor..!
NT2 sinavi: dile hakim oldugunu ispatlamak icin yapilan sinavdir(sitede bu konu hakkinda baslik var, ordan sinav hakkinda bilgi edinebilirsin..!

IND, basvuruya cevabinizi 6 ay icinde verir. ne zaman cvp gelecegi belli olmaz, bi bakmisin 2 haftada bi bakmisin 6 ayda..! ama dedigim gibi 6 ay icinde mutlaka gelir cvp..

sana bulunacagimiz tavsiye, dil konusuna simdiden baslaman, buraya geldiginde fazla zorluk cekmeden bi temel atmis olursun..!

kolay gele

erdiipek
Beginner
Beginner

Geluk yazdı:Hollanda sana ilk 1 sene dili ogrenmen icin musade veriyor. yani dedigin gibi 1 yildan dili ogrenip NT2 sinavina girip, basarili ollman gerekiyor..!
NT2 sinavi: dile hakim oldugunu ispatlamak icin yapilan sinavdir(sitede bu konu hakkinda baslik var, ordan sinav hakkinda bilgi edinebilirsin..!

IND, basvuruya cevabinizi 6 ay icinde verir. ne zaman cvp gelecegi belli olmaz, bi bakmisin 2 haftada bi bakmisin 6 ayda..! ama dedigim gibi 6 ay icinde mutlaka gelir cvp..

sana bulunacagimiz tavsiye, dil konusuna simdiden baslaman, buraya geldiginde fazla zorluk cekmeden bi temel atmis olursun..!

kolay gele

cok tesekkür ederim yardımlarınız icin eger merak ettigim birsey olursa ben gene sizi rahatsız ederim kendinizie iyi bakın cok güzel bir site ben kurcalamaya devam edeyim:)

erdiipek
Beginner
Beginner

tekrardan merhaba bugun pasaport evraklarımı iceri verdim carsamba günü cıkıyormus lise diplomamı acık ögretim ögrenci belgemi sabıka kaydımı ve nufus cüzdanı fotokopimi faxladım kuzenime yarın dil kursuna yazacakmıs ondan sonra benim burda yapmam gerekenler neler acaba hani burda benim ailemin tapu v.s banka hesapları onlara gerek varmı yoksa sadece kuzenim orda kendi mal varlıklarınımı göstericek burdan sonrası icin bi bilgi verebilirseniz cok sevinirim.simdiden tesekkürler.

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Re:

Mesaj gönderen yals »

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Re:

Mesaj gönderen yals »

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

“Avrupada Egitim” sayfasına dön