Avrupada ( Hollanda, Belcika, Almanya, Ingiltere Fransa ) egitim alma okuya bilme sartlari. Diploma cevirisi okul bilgileri..

Moderatör: sansli

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

HBO ve Universite Okullarina Internet Üzerinden Kayit..!

Mesaj gönderen Geluk »

selam arkadaslar
https://app.studielink.nl/vchfos/welcome.jsp bu link sayesinde, artik eskisi gibi okula tel/mail atip basvuru formunu beklememize ve formu doldurup tekrar yine beklememize gerek yok..!
studielink sayesinde herseyi 5 dakikada hallediyoruz.!
yapmaniz gereken,
Gebruikersnaam en wachtwoord basvurusu yapmak
onuda asagidaki linkden yapiyoruz

https://app.studielink.nl/vchfos/accoun ... tAction.do daha sonra kayit islemlerine basliyoruz, sadece bu kadar..! digerini ib-groep ve okul halledip sana mektup gonderiyorlar..! ;)

kolay gele

ozi
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: samsun
Yabanci_Ulke: den haag

Re: HBO ve Universite Okullarina Internet Üzerinden Kayit..!

Mesaj gönderen ozi »

Geluk
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Geluk »

selam arkadasim
Correspetentienummer, Ib-groep'ta onceden kayidi bulunanlar icin gecerli, yani onu doldurmana gerek yok..!

Telefon numarasinida doldurmana gerek yok diye biliyorum ama eger isteniyorsa, senin garantorun tel numarasini verebilirsin, bu sadece islemde eksik olursa, kontaga gecilmek icin isteniyor..!

Adresini ise burda ikamet edecegin evin adresini verirsen kayit olabilirsin okullara..! cunku verdigin adrese, kayit kagitlarin, ders programin ve kitap listen gibi islem kagitlarin gelcek..!

kolay gelsin..!

ozi
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: samsun
Yabanci_Ulke: den haag

Mesaj gönderen ozi »

erdiipek
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen erdiipek »

Geluk
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Geluk »

dun aksam Den haagtaki uc okula mail atmistim.
bugun Volksuniversiteit adli okulda cvp geldi,

Goede morgen,

Eind volgende week verschijnt ons nieuwe programma (2008/2009) op onze website. Daarop kunt u alles vinden m.b.t. de Nederlandse cursussen. Inschrijving dient zo snel mogelijk te gebeuren, gezien het feit dat de cursussen snel vollopen.

Met vriendelijke groet,

De administratie

gelcek haftanin sonuna sitelerinde 2008/2009 tarihi icin yeni program cikcakmis. orda herseyi bulabilirsiniz diyor. birde ben sormustum; "ne zaman kayit olmak gerekiyor." diye onlarda hemen kayit olunmasi gerekiyor. sebebi cabuk doluyor kurslar, demisler..!

gelcek haftanin sonunda, sitelerine bakalim, ne gibi bilgi veriyorlar, nasi yapariz diye..!

Diger okullardanda cvp gelince sitede paylasim yapilcaktir..!

bu arada okula kayit yaptirirken, vize islemlerinin suresinide goz onunde bulundurmak gerektigi biliyorsundur.!
erdiipek yazdı: merhaba dil okuluna ve normal okula internetten kayıt yapılıyor demissiniz ama yalnız büyük miktarda para istiyorlar egitim icin intertnetten kayıtta nasıl onları ayarlıyorlar.benim bi yakınım beni kayıt ettirmek icin gönderdigimizde 10bin euro gibi bi miktar para istemisler egitim icin daha uygun bi okul denhaag tarafında bildikleriniz varsa yardımcı olabilirseniz cok sevinirim!!
bu verdigimiz link dil okulu icin gecerli degil, sadece HBO okullarina kayit yaptirmak icin gecerli, dil kursuna normal mail veya tel uzerinden kayit yaptirmak mumkun, kayit yaptirmadan oncede kurs miktari gibi genel bilgileri ogrenmek lazim..!

HBO okullari asagi yukari 1650-1800 euro arasinda degisiyor. aylik taksitle odeme imkanida var tabiki..!
kolay gele

erdiipek
Beginner
Beginner

Geluk yazdı:dun aksam Den haagtaki uc okula mail atmistim.
bugun Volksuniversiteit adli okulda cvp geldi,

Goede morgen,

Eind volgende week verschijnt ons nieuwe programma (2008/2009) op onze website. Daarop kunt u alles vinden m.b.t. de Nederlandse cursussen. Inschrijving dient zo snel mogelijk te gebeuren, gezien het feit dat de cursussen snel vollopen.

Met vriendelijke groet,

De administratie

gelcek haftanin sonuna sitelerinde 2008/2009 tarihi icin yeni program cikcakmis. orda herseyi bulabilirsiniz diyor. birde ben sormustum; "ne zaman kayit olmak gerekiyor." diye onlarda hemen kayit olunmasi gerekiyor. sebebi cabuk doluyor kurslar, demisler..!

gelcek haftanin sonunda, sitelerine bakalim, ne gibi bilgi veriyorlar, nasi yapariz diye..!

Diger okullardanda cvp gelince sitede paylasim yapilcaktir..!

bu arada okula kayit yaptirirken, vize islemlerinin suresinide goz onunde bulundurmak gerektigi biliyorsundur.!
erdiipek yazdı: merhaba dil okuluna ve normal okula internetten kayıt yapılıyor demissiniz ama yalnız büyük miktarda para istiyorlar egitim icin intertnetten kayıtta nasıl onları ayarlıyorlar.benim bi yakınım beni kayıt ettirmek icin gönderdigimizde 10bin euro gibi bi miktar para istemisler egitim icin daha uygun bi okul denhaag tarafında bildikleriniz varsa yardımcı olabilirseniz cok sevinirim!!
bu verdigimiz link dil okulu icin gecerli degil, sadece HBO okullarina kayit yaptirmak icin gecerli, dil kursuna normal mail veya tel uzerinden kayit yaptirmak mumkun, kayit yaptirmadan oncede kurs miktari gibi genel bilgileri ogrenmek lazim..!

HBO okullari asagi yukari 1650-1800 euro arasinda degisiyor. aylik taksitle odeme imkanida var tabiki..!
kolay gele

cok ucuz bu yıllıkmı? bize 10bineuro dediler yani sizden bi ricam var den haag tarafında bu fiyata bilgisayar üzerine okuyacagım okul bulabilirmiyiz yardımcı olabilirmisiniz acaba lütfen!

Geluk
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Geluk »

kac lira oldugunu simdi bende bilmiyorum gelecek haftanin sonuna bakcaz ne kadar olduguna,
den haag tarafında bu fiyata bilgisayar üzerine okuyacagım okul bulabilirmiyiz
bu cumleni anlamadim?
hangi fiyattan bahsettigini anlamadim arkadasim ama bilgisayar uzerine bi cok bolum var..! ne uzerine okumak istedigini biraz daha acarsan ona gore arastirma yapariz..!

kolay gele

erdiipek
Beginner
Beginner

Geluk yazdı:kac lira oldugunu simdi bende bilmiyorum gelecek haftanin sonuna bakcaz ne kadar olduguna,
den haag tarafında bu fiyata bilgisayar üzerine okuyacagım okul bulabilirmiyiz
bu cumleni anlamadim?
hangi fiyattan bahsettigini anlamadim arkadasim ama bilgisayar uzerine bi cok bolum var..! ne uzerine okumak istedigini biraz daha acarsan ona gore arastirma yapariz..!

kolay gele

benim türkiyede yazılım donanım üzerine yani bilgisayar teknik servisligi üzerine dünyada gecerli bi sertifikayı kazandım 2 ay sonra elime gecicek oradada yardımı olur die düsündügüm icin bilgisayar üzeri yani teknik servis gibi bir bölüm ona benzer bir bölüm varsa yada herhangi bi bilgisayar bölümü istiyorum yakınım den haag roterdam tarafında oturdugu icin oraya yakın bir okul hem dil okuluna hemde normal okula kayıt yapmam lazım.bulabilirmiyisi uygun okullar acaba.?

Geluk
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Geluk »

Bilgisayar Teknik uzerine aklima bilgisayar muhendisligi(Technische informatica) geldi. sana uygunmu biliyorum ama bu okul Den haag'taki De haagse Hogeschool'da. bu bolum hakkinda mail atip, senin durumunu belirtip okul uceritini sorduk. okuldan cvp gelince sitede paylasim yapacagiz

http://portal.hhs.nl/portal/page?_pagei ... ema=PORTAL

kolay gele

“Avrupada Egitim” sayfasına dön