Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: VİZEM ÇIKMIŞ ARKADAŞLAR...
ıns ıns artık sıkıldım hayırlısı olur ıns
-
- NT1
evet haklsn kim olsa ayni seyleri dusunur senin gbi en kisa zamanda cikar insl benimde yazmaya artik pek firsatim olmuyo yazmiyorum diye kizmiyorsunuzdur umarim.evde henuz int yok cekilince daha cok yazarim insl gorusmek uzere Allaha emanet olun by.
-
- NT1
sabir arkadasim sabir ne zaman basvuru yaptinki 3 ayin oldugnu kim soyledi yani yenimi basvuru yaptin?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
selam alper
polısın gelmesıne sevındım bu sefer kesın gelıcek. cunku benım ıslemler sırasında bı ılkıne bıde vızem benım elıme gelmeden tam 1 hafta once polıs gelmıs.esımde dedı polıs eve ben belcıkaya gıtmeden toplam 2 defa gıtmıs bıde ben oraya gıdınce 3 kere oluyo anladın demı. hadı hayırlı olsun sana sımdıden.
polısın gelmesıne sevındım bu sefer kesın gelıcek. cunku benım ıslemler sırasında bı ılkıne bıde vızem benım elıme gelmeden tam 1 hafta once polıs gelmıs.esımde dedı polıs eve ben belcıkaya gıtmeden toplam 2 defa gıtmıs bıde ben oraya gıdınce 3 kere oluyo anladın demı. hadı hayırlı olsun sana sımdıden.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadasım en son benım eve polıs geleleı uc bucuk hafta oldu daha bı ses yok ve bu ucuncu gelısı hala bı ses yok cok sıkıldım ben oaraya gıdınce gelırse 4 olacak yanı su ana kadar onemlı degıl cıksında vıze