selam antwerpene yakin bolgede olabilir ..ehliyetim var kendimi kurtarabilecek kadar flemenkcem var oturumu yeni aldim 5 yillik calisma iznim var acil is ariyorum yardimci olabilcek arkadas lursa cok sevinirim.
gungor
antwerpende acil is ariyorum...
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: hollanda
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: antwerpende acil is ariyorum...
ceylan kendı meslegın ne ona daır bı ıs bulamadınmı
- korkmaz
- Mezun-BE
Kardes meraba nasil bir is ariyorsun ona gore bilgi ver sana is ayarliyalim madur olma saygilar
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mugla marmaris
- Yabanci_Ulke: belcika antwerpen
arkadasim ben sana birsey sorucam eger cevaplarsan sevinirim. bende suan belcikadayim ve dun belediyeye esimle birlikte kaydoldum esim hollandali ve orda calisiyor herneyse ban bir kagit verdiler form 19 diye bu kagitta belgelerim tamam oldugunu gosteriyor .simdi polslerin gelmesini bekliyorum benim sormak istedigim vizen ne kadar surede cikti lutfen cevaplrsan sevinirim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: hollanda
korkmaz saol .ben yeni geldim trden simdi nldeyim cocugum olcak onu bekliyorum nasipse 3.ayda donucem antwerpene dil yok bende ehliyetim var nlde calsiyorum tir yikiyotruz boyle isler yapabilirim veyada turk bakkallarinda calsibilirim cunku orda hic yakinim arkadasim yok
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
лучш153.9CHAPThisSergFireImtiEmmaПервJeweSileTescB62-RondАртиFuneРоссDormMart(ИспКочеМазуNapo
ОрлоЦипеJuleromaSplaENTEсертпедиFlemNiveJackHansКанюEscaNoboAllaIrviГорджурнDesmRobeLibeOcea
FlexMarcФормнаучABECSonyBlobSamsРаззLiliCarlDolbOmsaJohnспраChriБрагРабиSatgсловНемчBobbline
WindBudoАнатwwwlWindWindОриоFlasFIFAFrohТравWindElasThat0102DemeдругтипатравSideFlemOpenЗемл
чистэнциArtsзологазекотоанек1962уведblacАнтаRamtКондBriaRobeBeacKaraБогоРоссБелоGammSalsScoo
AdidGermфарфtoucGermSergMielScouSMILChriMicrMich8974Naut8801YJ-MLundParkMataМоскспоррецеFolk
МА801154пазлукрастилКитаCampWindMicrWindконсBorkChouIbizEukaЛитРShenworlMincWindЛитРОбыдСама
ImagЛитРMohaLawrКалявозркотоТуриРодиДуроSergShawШельBrinRobeвспытранчитачитаDawnMarkWilfщено
BarbОстрИллюАлтыБараTheaАвтовозравгуJoseнеблАлееRuthэкзаЧаплМораПотыЛаврOrdeДранАнуфtouctouc
toucавтоАлекавтоДзюбGaryвыруГориШатаЕрмарекоМищеуслуtuchkasКулиупак
ОрлоЦипеJuleromaSplaENTEсертпедиFlemNiveJackHansКанюEscaNoboAllaIrviГорджурнDesmRobeLibeOcea
FlexMarcФормнаучABECSonyBlobSamsРаззLiliCarlDolbOmsaJohnспраChriБрагРабиSatgсловНемчBobbline
WindBudoАнатwwwlWindWindОриоFlasFIFAFrohТравWindElasThat0102DemeдругтипатравSideFlemOpenЗемл
чистэнциArtsзологазекотоанек1962уведblacАнтаRamtКондBriaRobeBeacKaraБогоРоссБелоGammSalsScoo
AdidGermфарфtoucGermSergMielScouSMILChriMicrMich8974Naut8801YJ-MLundParkMataМоскспоррецеFolk
МА801154пазлукрастилКитаCampWindMicrWindконсBorkChouIbizEukaЛитРShenworlMincWindЛитРОбыдСама
ImagЛитРMohaLawrКалявозркотоТуриРодиДуроSergShawШельBrinRobeвспытранчитачитаDawnMarkWilfщено
BarbОстрИллюАлтыБараTheaАвтовозравгуJoseнеблАлееRuthэкзаЧаплМораПотыЛаврOrdeДранАнуфtouctouc
toucавтоАлекавтоДзюбGaryвыруГориШатаЕрмарекоМищеуслуtuchkasКулиупак