5 AYLIK OTURUM ILE VIZE BASVURUSU

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

5 AYLIK OTURUM ILE VIZE BASVURUSU

Mesaj gönderen nevilen »

arkadslar bu konu hakkinda sordugum bilmiyorum kacinci sorum,,bilgisi olan arkadslardan lutfen yardim bekliyorum.daha once bi topic te anlatmistim ,belcika yoluna yeni baslicak arkadslara uyari naminda,bu isin son kurbani sanirim benim.arkadslar esim mayis ayinda belediyeye basvurmustu 5 yillik karti icin ,tum belgelerle birlikte.burdaki ''belcika dan basvuru'' bolumune bakarsaniz,,,herkes,,ama herkes,,,,yaklasik bir ay icinde( eger istenilen seyleri yaptiysaniz ) 5 yillik oturumunu almis,biz basvurali 1.5 2 ayi buldu ve bugun esim belediyeyi aradi noluyo diye,,,ve hala ''herahngi bisey soyliyemeyiz,sizin isiniz brukselle,onlar karar vercek''diye.bide esime '' siz ekimin 21 inde belediyeye gelir ( 5 aylik kartinin bitis gunu) o zaman bilgi alirsiniz demis.sistem mi degisti,kanunlarmi degisti,ne oldu boyle ki ortada yanlis olan hicbise yok,,esim oz nl vatandasi,24 yasinda,2 yildir kontratli calisio nl de,sigortasi tmm,istedikleri hersey tmm iste.ya arkadslar inanin marttan beri boyle garip gidiyo isler,ve artik esimde bende bunaldik bu insanlardan.arkadslar sunu sormak istiyorum,lutfen,su durumda beklemekten baska yapabilecegimiz bisey var mi?? basindan bu tur bisey gecen var mi.5 ay bekliyen bi kardesim var mi burda.ve benim 5 aylik oturumla vize basvurumda bulunmam nasil olur,,basinda gecen hic bi arkadsim yok mu burda yada bilgisi olan,lutfen yardim bekliyorum,ve ekimin 21 ine kadar beklemek cok geliyo bana.tabi sartsa illaki beklencekse baska bi yol yoksa tamam beklicez yada esim buraya tasincak bu boyle de,,,eger baska bi yolu varsa,,lutfen bilgisi olan bi arkadsim yardimci olsun.5 aylik oturumla nasil olur,5 yillik sart mi?vize alan 1 arkads mi var 5 aylikla,,onuda co duydum 9 ayda almis.
arkadaslar lutfen rica ediyorum,,bilgisi olan arkadslarimdan,,yardima cok ihtiyacimiz var.5 aylik oturum kartiyla basvuru hakkinda bilgi istiyorum,cok tesekkurler.

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Re: 5 AYLIK OTURUM ILE VIZE BASVURUSU

Mesaj gönderen nevilen »

arkadslar bilgisi olan lutfen cevap yazsin.esim bu sabah yine gitti belediyeye,ve soylenen sey su ; 1 temmuzda degisti.artik 5 ay beklemek zorundasiniz.ve 5 ay incelemeye alincaksiniz,dil kursuna gideceksiniz(esim flemen) kart tarihi bitince gelip 5 yillik icin basvurcaksizin.bi sorun olmassa daha sonra alirsizin,yada 5 ayliginiz bittiginde daha fazla ucret oderseniz 3 gun icinde alirsiniz,bu ne simdi arkadlar.2 adir bosuna mi bekledik yani 5 yillik kart cikcak diye,,yok mu arkadslar bilgisi olan.nolcak ki simdi.ben vizeye 5 aylik la basvursam mi,yoksa neticeyi bilmeden bi 3 yada 4 ay daha mi beklicez.lutfen arkadslar

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım sımdı tek 5 aylıkla basvurup alan tek bır kısı baska kımse yok ve benım baldızım basvurdu ıkı hafta once ve bugun polos gelmıs eve ve kagıt vermıs beledıyeye goturup 5 aylık oturumu alacaklar yanı bence senın oldugun beldıyeden boyle oluyo ıyı bı arastır sen bak baldızım uc hata ıcınde alıyo 5 aaylıgıı

karisikfikir
Beginner
Beginner

arkadaslar bana yardimci olurmusunuz

Mesaj gönderen karisikfikir »

Ben hollandaya geleli bijna 6 jaar ama ben ayrilacagim belki esimden beni yurtdisi ettirebilirmi bana bilgi verirmisiniz acaba.ben geldim geleli calisiyorumda ustelik su an uitkering aliyorum .beni bilgilendirebilirmisiniz.tskler

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Trabzon
Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen

Mesaj gönderen yasgok »

bıldıgım kadarıyla 5 aylık oturumla da ıstek yapılabılıyor bunun bır sakıncası yok bence bır an once basvurun vızeye ve nasıl olsa 5 yıllık oturumunu alır daha sonra esın 5 yıllık oturumu almak sorun deılll
Bayraklari bayrak yapan uzerindeki kandir, Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir.
Resim

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

cok sagolun cevaplar icin bende cok bunaldim bu antwerpen belediyesinde,diger belediyelerde isler tikir tikir isliyo antwerpen bi tuaf.duymadigim seyler soyluyolar.,,,bugun yine gitti esim,,2 ay once bana 1 aya cikar demistiniz diye soylemis,,onlarda 1 temmuzdan sonra kanun degisti artik 5 aylik kart suren bitince gelir,,ister 6 haftada ister 100 euro ya 3 gunde ister 150 euro ya 2 gunde alirsiniz oturumunuzu demisler( eger bruksel belgelerde bi sorun bulmassa) gercekten boyle,esimde sasirdi o insanlara.ondan bende basvurim mumkunse diye dusundum,,red gelirse 5 yilligi ekimde alirsa onla yine basvururuz demi.kaybedecegim ne var ki.bunda bi sakinca yok heralde.cok saolun cevaplar icin

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

saltuk hayirdir kardesim,,sizde mi basvurmustunuz toksa.valahi haberin olsun artik boyle.eim hergun ogreniyo belediyeden.dikkatli ol,benim gibi sapa oturma.ama bak ben 5 aylikla basvurcam yakinda,,randevu aldin iks den 2 haftaya gidip vercem evraklari,nolursa olsun artik

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön