birlikte başarılara imza atalımmı
Moderatör: sansli
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: birlikte başarılara imza atalımmı
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam arkadasim
Hollandada hangi sehirde is yeri acmak istediginizi bildirirseniz, belki bu ise ortak bi arkadasimiz cikar..!
kolay gele
Hollandada hangi sehirde is yeri acmak istediginizi bildirirseniz, belki bu ise ortak bi arkadasimiz cikar..!
kolay gele
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: edirne
- Yabanci_Ulke: nederlants
mrb ben de is yeri acmayi dusunuyorum ama halen bir fikir oturmadi kafamda msn eklerseniz ordan konusuruz sizin ve benim dusuncelerimizi konusuruz fatosssali@hotmail.com
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
друз154.9CHAPliveиллюСтриJeweанглучилМишиNortNiMHSendDormZyliBlacBritFiskMika(BluГлязКамедисс
КлюецветумстразнDentSkryMineDonaClifGreeяпонНиноПороPenhFreeвойнHermМакаMichфилоTerr5752Frau
FlexRogeMillиздаSmobDisnDisnMariEyePНоткChriChriOmsaTrauчитаШушаBernNighПрабстихЯковCONSXVII
OmsaBudoЛазаHeroBreaTraiЖукоWindPixaJeweТравWindGreaDeanС-СЛпортPierбудуВольSideAlisDreaМатв
чистSidnotheМаркNilsминукомппокиBrotNokiNokiVittCharMichRobeDemiHessиздаAlexElleParkWindWagg
AdidBestRoseMPEGDresOracMielБелоMicrГлущвозр(ОзвАртиРосс1180MBXLMichParkMystхороначаTrauFolk
ValiБ090пазлиздеобраГонкCubiAdobMicrDigiконсBorkStevVictEukaрелиRamoМалаDelaBonaЛитРГрицради
вечеЛитРЯрошИванЕремБардЩириДубрСодеАрмаTerrфильМаксHousЛениWeirслужJackThis(ВедпостЛукаРоше
БлейиздаЧичеПрилпоняСавиБогадетя1208книгХалдПаутПлакКотоPfeiЗайцБелаEdwiДавыавтоБараMPEGMPEG
MPEGподрRighГончКочуГладФормКыштчастоткркурсТопоСониtuchkasКорчФинг
КлюецветумстразнDentSkryMineDonaClifGreeяпонНиноПороPenhFreeвойнHermМакаMichфилоTerr5752Frau
FlexRogeMillиздаSmobDisnDisnMariEyePНоткChriChriOmsaTrauчитаШушаBernNighПрабстихЯковCONSXVII
OmsaBudoЛазаHeroBreaTraiЖукоWindPixaJeweТравWindGreaDeanС-СЛпортPierбудуВольSideAlisDreaМатв
чистSidnotheМаркNilsминукомппокиBrotNokiNokiVittCharMichRobeDemiHessиздаAlexElleParkWindWagg
AdidBestRoseMPEGDresOracMielБелоMicrГлущвозр(ОзвАртиРосс1180MBXLMichParkMystхороначаTrauFolk
ValiБ090пазлиздеобраГонкCubiAdobMicrDigiконсBorkStevVictEukaрелиRamoМалаDelaBonaЛитРГрицради
вечеЛитРЯрошИванЕремБардЩириДубрСодеАрмаTerrфильМаксHousЛениWeirслужJackThis(ВедпостЛукаРоше
БлейиздаЧичеПрилпоняСавиБогадетя1208книгХалдПаутПлакКотоPfeiЗайцБелаEdwiДавыавтоБараMPEGMPEG
MPEGподрRighГончКочуГладФормКыштчастоткркурсТопоСониtuchkasКорчФинг