okulun ertelenmesi ve yeni okul

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

okulun ertelenmesi ve yeni okul

Mesaj gönderen sansli »

mrb arkdslar,,
gecen haftasonu gelen bi mektupla cok uzulmustum,,sali gunu yani dun okula baslamam gerekiyodu ama cumartesi gelen mektupda roc de yeterli ogretmen olmadigi icin benim grubumu sali gunu baslatamicaklarini en yakin zamanda yeni bi mektupla okula ne zaman baslicami soyliceklerini belirtmisler,cok sinirlenmis ve cok uzulmustum ama ehliyette surucu derslerinede sali gunu baslicak olmam birazda olsun sinirimi yatistirmisti okul baslayana kadar surucu derlserine ve teoriye agirlik veririm dedim,,bu sabah yeniden mektup geldi yine sinirlerim zipladi cok yakinimda olan okulumu degistirmisler ve baska bi adresdeki okula gondermisler simdi haftasonu bu adresi arayip okulumun nerde oldugunu bulmakla geciricem sanirim,,,obur hafta ici okula baslicami yazmislar baakalim nolucak,,,diger baslikda sumelya arkdsmzn yazdigi bi konuya gercekten katilmis durumdayim,ogretmen olmadigi icin okulum ertelendi ve simdi tamda kendimi burdaki okula gitmeye hazirlamisken baska bi okul cikarttilar karsima,,oordaki ogretmenler nasil cikacak baakalim,,,ins ins ins dedigin gibi gonullu ve ne dedigi belli olmayan ogretmenlerden degillerdir,,,haftaya size tecrubelerimi yazarim arkdslar,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Re: okulun ertelenmesi ve yeni okul

Mesaj gönderen yals »

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön