roc okulunda ikinci gun

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

roc okulunda ikinci gun

Mesaj gönderen sansli »

evet arkdslar okulun ikinci gunude geldi gecti bana gore bugun cok cok iyiydi,gecen yazimda soylemistim hocamiz 3,,5,6,yildan beri burda olanlarla konusunca bizi begenmedi galiba ve ekstra kontrol edicem demisti diye,,,bugun daha cok konusma firsatim oldu,hocamizin sordugu sorulara tek seferde cvp verebildim,,,dedigim ve demek istedigim herseyi anladi hocam yani anlatamadigim bisey olmadi,,,kronik bi rahatsizligim olmadigini,biraz hollandaca konusabildigimi,500 kelime bildigimi fakat iyi konusamadigimi,,,teelefon numarami dogum trihimi,esimi,kisacasi hocamin sordugu herseyi kendimce anlattim catpat ama hocam anladi,,,ne is yapmak istedigimi sordu cvplarimi not aldi,,,computer dersinde yaptigim bi testi gosterdim %78 yapmistim,,,hollandaca kort brief yazma,bosluk doldurmaca ve mesela jan ve piter okuldan bahsediyolar piter in burda ne sormasi gerekir diyo yaziyosun altina sende,,,oyle bi testti ve %78 yapabildim hocama gosterdim sonuc nasil dedim,,,mooi,,is goed ama iyi guzel ama %80 yaparsan tam iyi olur dedi yani yeterlidir dedi,,,sonraki testlerim %83 % 75 civarindaydi ama onlar kolaydi bana gore,,,onun disinda sali gunu testler yapmistik onlarin sonuclari is goed dedi,mooi iyyi yapmissin dedi halbuki bana gore cok kotu gecmisti o sinavlar,,ve bide geluk ablacim sana ve bilgisi olan arkdslara bi sorum olucak simdi benim gittgiim 3 haftalik startprogramma bu 3 haftadan sonra kursa baslicakmisiz ama yaptigimiz test kitapciklarinin ustunde intake yaziyodu acaba bu 3 hafta icinde yaptigmiz ve yapacagimiz testler seviyemizimi belirlicek ve buna goremi hangi seviyeden baslicamiz belirlencek,,,buarada bugunki konusmamizdan sonra hocamizin eger yanlis gormediysem benim bilgilerimi doldurdugu ve ayni zmanda beenim test yaptigim kitapcikdi bu bilgilerimi doldurdukdan sonra kitapcigi kapatti ve yanlis gormediysem nt1 yazdi bu ne anlama geliyo sizce simdi bu iyyimi yani ben sifirdan degilde nt1 seviyesindenmi baslicam,,,bilgisi olan arkdslardan yardim ve cvplarinizi bekliyorum arkdslar,,,simdiden tesekkurler cvplariniz icin,,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Re: roc okulunda ikinci gun

Mesaj gönderen yals »

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön