Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sinoeko
- Mezun-BE
Re: 7 GÜNDE VİZEM ÇIKTIIIIII.
>>Sino = Eko<<
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
tebrikler gozun aydin arkadasim valla bukadar hizli ciktiysa cok sanslisin gerisi kolay darisi bekleyenlere
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
bodomyali bu isin bi formulu varmi? yada bizimle paylasabilecegin ozelseyler??
hangi dua mesela,yada hangi belge
hangi dua mesela,yada hangi belge

-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
(NT1) sitenin koydugu bir rutbe,nick'im (nevilen)
senin adina cok sevindim gercekten.ilk defa bu kadar hizlisina sahit oldum.demek ki istediklerinde hizli olabiliolarmis.yeni hayatinda basarilar kardesim.
senin adina cok sevindim gercekten.ilk defa bu kadar hizlisina sahit oldum.demek ki istediklerinde hizli olabiliolarmis.yeni hayatinda basarilar kardesim.