okuldaki sinav

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
melos
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda

okuldaki sinav

Mesaj gönderen melos »

merhabalar,ben almerede bir roc okuluna gidiyorum.benim bi kac sorum var,cevaplarsaniz cok sevinicem.ben almanyadan geldim,oturumda bi sorunum yok,bana okulda mecbur dil ama ben burda yasayacagim icin okula yazildim,cunku burda meslek yapmak istiyorum.simdi ben burdaki okulda nt1den yani a1 den baslattilar.dosyamda inburgeringsexamen werk bolumunu isaretlemisler,sonra nt2lezen,nt2scrijven,nt2spreken,nt2luisteren a1 hizasinda isaretlemisler.benim biraz kafam karisti.ben hangi sinavlara giricem.a1den a2ye nasil gecicem?bide mo toetsu ben yapicammi?bilgisi olan yazarsa cok sevinicem

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: okuldaki sinav

Mesaj gönderen sansli »

melos yazdı:merhabalar,ben almerede bir roc okuluna gidiyorum.benim bi kac sorum var,cevaplarsaniz cok sevinicem.ben almanyadan geldim,oturumda bi sorunum yok,bana okulda mecbur dil ama ben burda yasayacagim icin okula yazildim,cunku burda meslek yapmak istiyorum.simdi ben burdaki okulda nt1den yani a1 den baslattilar.dosyamda inburgeringsexamen werk bolumunu isaretlemisler,sonra nt2lezen,nt2scrijven,nt2spreken,nt2luisteren a1 hizasinda isaretlemisler.benim biraz kafam karisti.ben hangi sinavlara giricem.a1den a2ye nasil gecicem?bide mo toetsu ben yapicammi?bilgisi olan yazarsa cok sevinicem
mrblar arkdsm,sana kendimden edindigim tecrubelerimden yazayim,3 haftalik startprogrammi yaparken hocamiz bizim sinavlarimiza gore isaretlemeler yapti,yani simdi 01-01-2007den sonra gelenler yani nieuwkomen(yenigelen) oluyo,bu kisiler bu 4 bolumden a2 yapmak zorundalarmis,yani sen sifirda degilsin hepsinden a1 yapmissin,bu wek kismini sana sormuslardir sormadan isaretlemezler bizede sordular yani calismak istedigini belirtirseen werk kismini isaretliolar derslerin ona gore oluyomus sanirim,bide ogo bolumu vaar buda calismak istemeyenler ssecio,yani sen okulda biraz daha gayreet edip calisirsan bu 4 bolume a2 yaparsan yeterli olucaktir,bizim okul sonunda girecegimiz sinavlar centraal examen ve tam emin olmamakla birlikde soyluyorum staatexamen olucakmis,bildiklerim bukadar arkdsm umarim yardimci olmusumdur,,,kolay gelsin ins ins ins bian once dili ogrenip istedigin duzeye ulasabilirsin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

melos
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen melos »

merhaba,tesekkur ederim bilgin icin.anladim simdi.evet sordular tabi bana calismak istiyomusun diye?bende evet dedim ve kres asistani olmak istiyorum dedim ona gore duzenlediler demekki.bende sandimki o isaretledikleri a1den a2den sinav olucam diye dusundum,yanilmisim.cok sagol arkadasim duyarli olup yazdigin icin tesekkur ederim.benim durumum farkli okulda o zaman anladigim kadariyla.doei

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

melos yazdı:merhaba,tesekkur ederim bilgin icin.anladim simdi.evet sordular tabi bana calismak istiyomusun diye?bende evet dedim ve kres asistani olmak istiyorum dedim ona gore duzenlediler demekki.bende sandimki o isaretledikleri a1den a2den sinav olucam diye dusundum,yanilmisim.cok sagol arkadasim duyarli olup yazdigin icin tesekkur ederim.benim durumum farkli okulda o zaman anladigim kadariyla.doei
rica ederim arkdsm bildiklerimizi anlatalimki herkes bilen bilmeyen faydalansin yada biz biliosak bilen birileri itiraz etsin dogrusunu yazsinki biz ogrenelim,yanlislarimizi duzeltelim,yardim sitesi yani adi ustunde birbirimize yardimci olmak icin burdayiz,,,elimden geldigince bildiklerimi yazdim,hocamizin bize dedigi bir sene sonunda bu sinavlari yapicagimizdi,,,ama kimseyide yanlis yonlendirmek istemem ben yani,yasayip gorecez bakalim,,,arkdsm kolay gelsin umarim hayallerine kavusursun,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön