:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
yenibirhayat sana kolay gelsin once zor bi surecegriyosun ama seninki kolay olur meraketme en son verdiginn evrak listesinden baska bisey yok aynen yapcagin bu ve 3 ay beklersin bu kadar ama buraya gelince sana soyleyim cok pisman olacaksin yemin ediyorum bide tr de durumun cok iyi buraya geldiginde hic boyle olmayacak bence iyi dusun bana bi firsat verseler geri donerim tr ye bekledigim gibidegil burasi ama yinede senin esinin durumu iyiyse iyi olursun allah yardimcin olsun
- alper68
- Mezun-BE
nevilen ne yaptin ne durumdasin gorunmuyosun ins isler yolundadir dualarimiz seninle arkadasim sabret dostum basaracaksin az kalldi sabrin sonu selamettir
-
- NT1
- alper68
- Mezun-BE
tesekkurler yenibirhayat tabi sanagorecok farkli olabilir maddi problem olmadigi surece zaten hayat heryerde guzel demi hayirlisi artik
-
- NT1
-
- NT1
-
- NT1
-
- NT1
-
- NT1