Kiymetli Ozl Hanim Kardesim ;
Kiymetli Acer Hanim Kardesim ;
Kiymetli Sansli Hanim Kardesim ;
Kiymetli Diger Arkadaslar :
Hepinize can-i gonulden tesekkur ederim.Acimi paylasip ; moral veren sozlerinizle biraz
beni yumusattiniz.Hepiniz cok saolun.
Artik ilk gunler gibi cileden cikmiyor insan,alistik heralde.
Bakin ben size ve yeni okuyan arkadaslara 'red sebebini'' tekrar acikca yazayim,
gelecek arkadaslarimiz daha dikkatli olsun ;
Cuma Saat 13.15 te Yabancilar Polisi eve gelmistir,kimse bulunamamistir.
(en komigi bu,5'e kadar calisiyor zaten)
Cumartesi Saat 23.45 te Yabancilar polisi eve gelmistir,kimse bulunamamistir.
(Muhtemelen uyuyordu,22.00 a kadar msn de konusuyorduk zaten.ki sen polis dahi olsan gece vakti o saatte zili calsan yanliz bi bayan kapiyi dahi acmaz ,o saatte ne isin var benim evimde)
Pazar Saat 16.00' da Yabancilar Polisi eve gelmistir bulamamistir.
(Muhtemelen Jimnastik Salonundaydi,doktor dogumdan once haftada 30 dakika hafif jimlastik yapmanin doguma olumlu katkisi olacagi icin gitmesini onermisti,ki ogunde evindeydi)
Mazeret bu arkadaslar,toplu olarak cikarilan netice ; Ev sahtedir kimse yoktur,Evlilik sahte evliliktir,cidiyetten uzaktir.Netice ; Vize talebi red edilmistir.
Hanim butun mktuplari cevirdi.Iste bu.
Avukata gidicez Carsamba gunu ama telefonda kabul etmezler kanisindayim,
Dofi sacma sapan bir kurum,bastan isi surdurmek gerekliydi o zaman boyle sorunlar yapamazlardi,yinede ugrasicaz tabi dedi...
Insan bastan kiziyoda olsun,onlarda insan gorevlerini yapiyorlar,onlarin amacida bizi sogutmak,rakibi sevmesekte ne demis Hz Isa ; Sezarin hakki Sezara.Onlar beni simdilik yendi.
Insallah rovansi alirim.

Kader kismet,artik saglik olsun.Vazgecmek yok tabi.Ama biraz dinlenmek lazim cok yordu bunlar bizi,bebeklere hazirlanmak lazim.
Aranizdan kisa bir sure uzak kalicam,daha cok calismam daha cok biriktirmem lazim.
4 iste birden caliscam artik,en son bir kofteci dukkaninda is buldum,aksamlarida orda calisirim heralde.Gunduz ajansta,oglen mobilyacida ,aksamustu ozel ders,aksam kofteci Nevilen

Yakinda Martinle MithatCan Michael'IN resimlerini koycam,Sansli Teyzesi dua et
benim tosunlarima hemi

Hepiniz hakkinizi helal edin dostlar.Sanirim en hareretli tartismamizi Saygideger Abim
Fyesil ile yaptik,bana kafir muamelesi yapti ama,gecti gitti hersey.hakkini helal abim.

Sen istedigin kadar kiz bana,ben seni cok seviyorum,ben herkesi seviyorum.

Saglicakla kalin dostlar,kisa zamanda Nevilen geri gelecek.
Hemde 3 kisi gelcez.Hepinizi dovcez,gebertcez.Sitenizi yok etcez

Not/Ugur Abi,bak bu benim tescilli adim,uyeligimi silme.
oooOO NEVILEN OOooo