hollanda mecburi saglik policesi comple indirimli paket

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
arar_55
Gonullu
Gonullu

hollanda mecburi saglik policesi comple indirimli paket

Mesaj gönderen arar_55 »

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: hollanda mecburi saglik policesi comple indirimli paket

Mesaj gönderen arar_55 »

arar_55 yazdı:http://www.independer.nl/zorgverzekerin ... tails.aspx
Ornek veriyorum Dogrudan Dogruya aracisiz Saglik police merkezleri ile Gorusunuz bir saglik Sigortasindan baska saglik policesi sirketine gecebilmeler aralik ila ocak arasi olmakdadir her yil!!

sagdan soldan duyma agizdan anlatimlara sakin kapilmayiniz oncelikle genis bilgi her turlu sigortacilik da oncelikle postbank,ing,rabo gibi bankalardan bilgi aliniz ki hata ya dusmeyesiniz

kolay gelsin ben ekleme sebeblerim oncelikle gozden kacan kanunlarin uygulanmadigi icindir!
ornegin ev altiniz isssizlik sigortasini yaptirdiniz isde sorun bundan sonra basliyor iki yil issiz kalma bu ne demek dir yok yere issizlik primi odenmis olmasi,bu hatta avukatlik hukuki sorunlarda dahi boyle bunu iyi biliniz kisa ornek den yola cikiniz sakin para priktirkek icin her hangi bir sirketde uye olmayin 65 yasinda su kadar para maaas ek emeklilik alirim bunlara inanmayiniz ssk da tr de bunu uygulayiniz avrupa tum yapancilari dolandiriyor!

Ornegin Avrupa ya ayak da tutan yapancilardir!!
ANWB wegenwacht da bile 65% Yabancilardir bunu iyi biliniz isde durum!!

Altatiliyorum hakkimizi isdeyince icra kapiya dayaniyor bu monarsi sozde demokrasi ulkesinde basbakanin gunluk aylik elbise takim parasi 1300 euro bile bizlerden kesilen vergiler den geciyor ,kolay gelsin

ileriye donuk emeklilik yaslilik 65 plus icin,45 yas ustundekiler Emigrasyon(maasli geri Donus svb) erken donus (YTL) s.s. k. kurumundan bilgi aliniz ,gelecegin Yaslilik Emeklisi olmak)iyi sonuc verir!!!

Degerli insanlar Oncelikle,
saglik policenizi turkiye de serbest muayene olabilmeniz icin bagimsiz
het S.S.K Sosyal sigortalar kurumu tarafindan anlasmali(schengen)sozlesmesine bagli saglik sigorta police hizmetlerini seciniz!! turkiyenin her hangi bir hastanesinde muayene tedavi hatta katitli olmus ise ebeveynlerinde cocuklarindda ssk yardim alabilir!!Burdaki saglik sigorta policesi merkezine belirtmeniz halinde form doldurulmus olmali model form!!!
Agiszorgverzekeringen , ornegin super bir Saglik karnesi dunya capinda!!
Turkiye ile bagim yok dusunenlerde tabiii ki ucuz saglik police primleri ne kadar az ise o kadar
pahali sigortali olmazsiniz!(masraf ilac parasi odemezsiniz)

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön