portfolio examen (praktijkexamen)

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

selda y.t
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: amsterdam

Re: portfolio examen (praktijkexamen)

Mesaj gönderen selda y.t »

Merhaba arkadaslar ben Amsterdamda Intop adli kursa gidiyorum (hic memnun degilim sirf belediyeden para alamk icin kurulmus bir kurs ve sosyaldan alan yasli turk, fasli teyzelerin geldigi bir yer Turkiyede universite bitirdim bizim gibi gencleri ayri bir okula gondermeleri gerekiyor bosa zamanimi aldilar) tatilden sonra kontratim bitiyor bende simdi tatilde portfolio'yu hazirlayip sonra inburgeringexamen sinavi icin tarih almak istiyorum okul basladiktan 2 ay sonra falanda sinava girmek istiyorum sorum bizim ogretmen ilk once portfoli'yu yapicaz sonra sizin dediginiz gibi sozlu sinav yapcaklar sonrada inburgeringexamena giricez Siz nasil once inburgeringexamen sinavina girdiniz? Portfolio nasil yapilacak? Ben werk yapicam daha onu bile bilmiyorum sinav nasil ufff bu konularda okul hic yardimci olmuyor 6 aydir okula gidiyorum hicbir sey ogrenemedim sizce bu okulu birakip zaten kontrat bitiyor bastan yeni bir okula mi basliyim yoksa sinav cok zor degil biraz calis, gayret et sinava gir kurtul mu diyorsunuz aslinda benim istedigimde bu kis gelmeden su okul, sinav hepsinden kurtulmak cunku bebek bekliyorum yeni bir okula baslarsam simdi 1 yil surer o kadar vaktim yok ama sinav icin hazirda degilim ne yapmaliyim arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön