Yabancıya DNA Testi
Moderatör: sansli
- SİBEL
- Beginner
Re: Yabancıya DNA Testi
SONUNDA BİTTİ GİDİYORUM...
-
- Mezun-BE
merhaba sibel kardes..bu yasa ciktim cikicam derken yine uzun zaman alir icini rahat tut sen ama dilerizki cikmaz bole bi yasa biz musluman toplulugu olarak daha cok yerlere yayilip ulasmaliyiz.Allahin selami hepimizin uzerine olsun dua edelim sadece.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- SİBEL
- Beginner
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Almanyada sanirim bu yasa yururluge girdi. Buradada girecektir diye dusunuyorum:(Maniak_Mafia yazdı:Bu yasanin cikmasi cok zor bir durum.Ustelik tasariyi sunan partinin zaten irkci oldugu tum hollanda kanun adamlarina gore biliniyor.Tek basina bu parti bu kanunu getiremez ama dua edelimde Birlesmeler olmasin...
Ustelik bu kanundan once evli ciftlerin kanundan etkilenmesi sanmiyorumki olsun.Onu icin icinizi ferah tutun.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Mezun-BE
selam sibel.durumun nedir merak ediyorum kardes?
- SİBEL
- Beginner
-
- Mezun-BE
slm sibel kusura bakma gec oldu ben belcikadayim 21 temmuz 2007 de geldim benim randevuyu 45 gun sonraya vermislerdi randevudan sonrada mulakata gittim iste dosyam 10 gun tr de istanbul konsoloslukda bekledi sonra 30 gunde belcikadan cevap geldi yabancilar subesnden yani toplam 45 gunde cikti ama esim burnndan ameliyat oldu et vardi onu aldirmak icin dr gitti rapor aldi bana bakacak kimse yok esimin vizesinin biran evvel verilmesini istiyorum diye 4 gun sonra vizem cikti o rapor burukseldeki yabancilar subesine faxlandiktan sonra adamcagiz benim gelmem icin burnunuda kirdirdi
durum bundan ibaret senin durumun nedir simdi ???