sinava 2 kaldii 20 mayis
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
sinava 2 kaldii 20 mayis
selamlar arkadaslar, sinava 2 gun kaldi ve beni de heyecan basti iyce, yaklasik 2 aydir calisiyorum bu sinava, gece gunduz kendimi verip calismadim ama anlayarak calistim hep yaklasik 200cift zit anlamli ezberledim, korte vragenlari anlayarak calisiyorum, kursa gitmeden kendim calisiyorum, ins. bikerede su sinavi vermek istiyorum, dualarinizi esirgemeyin kardeslerim, ben de sizler icin dua ediyorum, Rabbim sevdiklerimize kavustursun bizleri ins. sinava 2 gun kala sizden tavsiye bekliyorumm.. en korktugum kisim nazeggen, nisanlimla calisirken onun soyledigi kelimeleri anlamadan sadece taklit ediyorum, sinavda da boyle yapsam bi zarari olurmu acaba? nisanlim cogu zaman dogru soyledin diyerek diger cumleye geciyo ama kimi zman agzimdan cook sacma kelimeler cikiyo, sinavda da sacmalasam zarari olurmu? uzun cumlelerin tekrarinda aklimda cok az kelime kaliyo, basini yada sonunu unutuyorum mutlaka, oyle bi durumda nasil cevap vermemi tavsiye edersiniz? birde tegenstellingen bolumunde kelimeler arasindaki sure yeterli mi? dusunmeye vakit oluyomu yoksa aninda cvp vermek mi gerekiyo? korte vragen bolumunde SIK cikan sorulardan mi cikiyor yoksa farkli sorular da geliyomu? ezberleme uzerine calismiyorum ama tanidik sorular gelince daha kolay cvp veriyorum dogal olarak. Yardimlariniz icin tesekkurler simdiden, Rabbim hepimizin yardimci olsun ins. dualarinizi bekliyorum, en makbul dua birbirimiz icin yaptigimiz dualarmis, hepimiz ayni yolun yolcusuyuz sonucta, Allah a emanet olun..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
- zafer_ak
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: hollanda - utrecht
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Beginner
Re: sinava 2 kaldii 20 mayis
sagolun arkadaslar, iyi dilekleriniz ve dualariniz icin, Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ins.
evet ilk bolumdeki fotografli sorulari ezberledim, yalniz resimlere gore ezberledim, sorulari bikere okudum turkce anlamlariyla, resimler degismez heralde diilmi? yoksa daha ilk bolumden yatarim. ikinci bolumde de yapicaz artik bisiler, Allah yardimcimiz olsun ne diyim, ortakoy, ins. senin dedigin gibi olur, sinavdan sonra bunun icinmi stres yaptim bu kadar derim ama yeterki geceyim su sinavi, bide benim zamanim kisitli biraz, ondan 2. sinava birakmak istemiyorum. sunu sorayim bide, sinavdan sonra evraklari hemen gonderecem cok vakit kaybetmeden, nufus mudurlugunden gerekli belgeleri aldim, apostil fln yaptirdim ama kimisi belgelerin fotokopisini gonderin demis ind'ye, vize cikinca konsolosluk orjinallerini istiyomus, kimi de ind'ye gonderin orjinalleri diyo, fotokopi yeterli olmaz mi ind'ye??? evlenme ehliyet belgesini zor aldim bin israrla, bidaha vermezler..
evet ilk bolumdeki fotografli sorulari ezberledim, yalniz resimlere gore ezberledim, sorulari bikere okudum turkce anlamlariyla, resimler degismez heralde diilmi? yoksa daha ilk bolumden yatarim. ikinci bolumde de yapicaz artik bisiler, Allah yardimcimiz olsun ne diyim, ortakoy, ins. senin dedigin gibi olur, sinavdan sonra bunun icinmi stres yaptim bu kadar derim ama yeterki geceyim su sinavi, bide benim zamanim kisitli biraz, ondan 2. sinava birakmak istemiyorum. sunu sorayim bide, sinavdan sonra evraklari hemen gonderecem cok vakit kaybetmeden, nufus mudurlugunden gerekli belgeleri aldim, apostil fln yaptirdim ama kimisi belgelerin fotokopisini gonderin demis ind'ye, vize cikinca konsolosluk orjinallerini istiyomus, kimi de ind'ye gonderin orjinalleri diyo, fotokopi yeterli olmaz mi ind'ye??? evlenme ehliyet belgesini zor aldim bin israrla, bidaha vermezler..
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
- ortakoy
- Mezun-NL
- İletişim:
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
arkdsm anlattiklarina bakilirsa(nisanlinin dedikleri,2 aydir ezbere deil anlayarak calisio olman fln) seninde dedigin gibi sinavdan ciktiginda ben bunun icinmi stres yaptim diceksin bak gorursun,,,hatta sinavin sonunda sonucla ilgili(olumlu olarak) bi ipucu duyabilirsin gibi geliyo bana umarim icimdeki ses yaniltmaz beni,,,hayirli haberlerle donecegini hissetttim ben umarim icimdeki his dogru cikar allah yardimcin olsun zitlarda bilmediklerinin onune niet yada on koyarak soyle...biide hic susma yeter de artar bile......
hadi bakalim basarilar iyi haberlerini bekliyoruz arkdsm,,,
hadi bakalim basarilar iyi haberlerini bekliyoruz arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
benden dualarinizi eksik etmediginiz icin cok sagolun arkadaslar, kiminiz bu sinavi gecmis kiminiz henuz girmemis, Allah hepinize onundeki asamalarda yardimciniz olsun, bu siteyi kuranlara da cok tesekkur, hem maddi ve hem manevi olarak cok yardim, guzel dilekleriniz icin de tekrardan sagolun, ins. hayirli haberler vermek nasib olur, saglicakla..