STAATSEXAMEN NT 2 (nederlandse taal als tweede taal)...
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda/haarlem
tesekurler
tesekurler
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
Re: STAATSEXAMEN NT 2 (nederlandse taal als tweede taal)...
bende okula yeni baslicam bir turlu baslamak nasip olmadi staatexamen nt 2 benimkide bakalim ogrenebilecekmiyiz birseyler.insallah herkes in kisa surede kurtulur su okuldanda is hayatina hemen baslariz
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ORDU
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA-HOORN
sevgili geluk
herseyi guzel aciklamali orneklerle anlatmissin tesekkur ederiz...ben nt2 sinavlarina girdim lezen haric diger ucunu kazandim...lezen bolumunden iki kez kaldim son girdigimde de 499 puan aldim...simdi yeniden gircem nasipse ib groep un internet sayfasindaki oefening lerden haric bizimle paylasabilecegin baska sinav linkleri varsa paylasirsan cok sevinirim..simdiden tesekkur ederim hayirli gunler
bir de sozluk kullanmak konusunda sorun yasamadim sadece sozlugu kontrol ediyorlar o kadar kullanamazsin falan diye bisey yok en azinda amsterdamdaki sinav merkezinde boyle bi sorunla karsilasmadim...
herseyi guzel aciklamali orneklerle anlatmissin tesekkur ederiz...ben nt2 sinavlarina girdim lezen haric diger ucunu kazandim...lezen bolumunden iki kez kaldim son girdigimde de 499 puan aldim...simdi yeniden gircem nasipse ib groep un internet sayfasindaki oefening lerden haric bizimle paylasabilecegin baska sinav linkleri varsa paylasirsan cok sevinirim..simdiden tesekkur ederim hayirli gunler
bir de sozluk kullanmak konusunda sorun yasamadim sadece sozlugu kontrol ediyorlar o kadar kullanamazsin falan diye bisey yok en azinda amsterdamdaki sinav merkezinde boyle bi sorunla karsilasmadim...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
bılgıler ıcın tesekurler.ınburgerın ıle ılgılı sınav soruları ornek sorualr var ıse yazarmısn haftaya epe sınavım var kolay gele.