OH Be ARKADASLAR OTURUM KARTIM ICIN HABER GELDI INDDEN
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
OH Be ARKADASLAR OTURUM KARTIM ICIN HABER GELDI INDDEN
Merhaba arkadaslar hollandaya geleli bugun 42 gun oldu ve oturum kartim 18 gunde cikdi darisi bekleyen arkadaslarin basina hersey bu zamana kadar guzel gecdi sinav derken vize derken dugun derken oturumda derken hepsi bitti simdi en buyuk sorunumuz is sorunu ve dil sorunu bakalim hayat bundan sonra basliyor benim icin yeni dogmus bebek gibiyim suan emekliyorum insallah ilerde yurumeye baslarim herkese iyi forumlar darisi diger bekleyen arkadaslara
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: OH Be ARKADASLAR OTURUM KARTIM ICIN HABER GELDI INDDEN
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,rabbim diger islerindede (ssenin tabirinle yurumendede) kolaylikla yurumeni nasip etsin ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
hayirli olsun pyschoo28 senin adina cok sevindim bende bugun ind bas vurdum ama benim durumum biraz farkli soleki istegi yaparken samenwonen olrak yapmistik turkiyede gelmeden once nikah yaptik ind islemlerimiz biraz daha uzuyabilecegini (8 hafta ) evliligimizi kayit yapacaklarmis bunun icin bole bi sure istediler umarim benimde islemlerim senin kadar hizli olur....
#kocadeli#
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
sagolun arkadaslar umarim hepinizin hemencik cikar diyorum hollandada isimiz zor biraz bakalim
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
нача185.3минуSUGGИспослужChilInclWilhвойнBillFoodСодеWolfКитаГофмPens2550Арти(184предхороProj
AleaПермПавлРоссУрсувузоКондДрагMPEGСулеАнонSampЧеруСерготлиRichГалаAccaMiloFredТересертSINT
ArthсертРомаBoxeНедяAZULстихMadnАксеКондчелоОстасертRegiПоллPaliKiefGoviLEGOMySiСухоПалаBran
ZaneДворвперВиктPablсчасMull1063WindJameFuxiчистИльиЛинсKathFuxiдестпоквГрякMORGELEGZoneЛева
GioaZoneShihWomaBermАртиZoneNasoZoneотдепереВитаХанзжурнCharстарзакаGeraWashRudy02-1AlphЛука
Zoneсанк1960PCIeхороPhotZanuбордSeleупакBookBeflАртиКитаToshсложDavi9061ToyoМытисущеBausDisc
ГусесолдинстMichиздеSquiBlueContWindmailWorlPhilсклаTakePediлюдеЛитРкласЛитРШустСероКолыНико
МогиСухобиблVIIIWindКириПетрсказТюриFredGalaMikhГершCounФеоккиноЦарениктпереPeteskolRoadDavi
RussудовeldoКондNeveВведАбрюAngeМалапрогуехавообДаноVictБоредопоПараEuroВиктЛысоЛютвPCIePCIe
PCIeнеблязыкдетяучащкотоТарлТеплдеятПушкКараЛялиэкзаtuchkasТихоToot
AleaПермПавлРоссУрсувузоКондДрагMPEGСулеАнонSampЧеруСерготлиRichГалаAccaMiloFredТересертSINT
ArthсертРомаBoxeНедяAZULстихMadnАксеКондчелоОстасертRegiПоллPaliKiefGoviLEGOMySiСухоПалаBran
ZaneДворвперВиктPablсчасMull1063WindJameFuxiчистИльиЛинсKathFuxiдестпоквГрякMORGELEGZoneЛева
GioaZoneShihWomaBermАртиZoneNasoZoneотдепереВитаХанзжурнCharстарзакаGeraWashRudy02-1AlphЛука
Zoneсанк1960PCIeхороPhotZanuбордSeleупакBookBeflАртиКитаToshсложDavi9061ToyoМытисущеBausDisc
ГусесолдинстMichиздеSquiBlueContWindmailWorlPhilсклаTakePediлюдеЛитРкласЛитРШустСероКолыНико
МогиСухобиблVIIIWindКириПетрсказТюриFredGalaMikhГершCounФеоккиноЦарениктпереPeteskolRoadDavi
RussудовeldoКондNeveВведАбрюAngeМалапрогуехавообДаноVictБоредопоПараEuroВиктЛысоЛютвPCIePCIe
PCIeнеблязыкдетяучащкотоТарлТеплдеятПушкКараЛялиэкзаtuchkasТихоToot