slm arkadaslar
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: belçika
slm arkadaslar
ben 04.12.2009 vize basvurusu yapmistim sukur cikti altincayda ama uzun zaman girememistim ve sizlerede tesekur edememistim sevgili kardesim baris nevilen ozellikle sizlere cok tesekur ederim ve vize bekleyen arkadaslara sabir ve sonucunda guzel haberler temelli ederim ben heuzden zolder da kaliyorum meslegim kuaforluk kapsalon seckinde calisiyorum duzenimi kurdum sukur kisa surede yeni gelen arkadaslarida bekliyorum tanismak ve burada bir beraberlik adimi atmak amacli sonucta hepimiz yeni geldik ve birbirimize yardimci olmamiz gerekir herkeze hayat boyu basarilar dilerim
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: slm arkadaslar
Ali kardesim , senin adina cok sevindim . Allah evine her zaman huzur ve mutluluk versin .
Biliyor musun , birkac ay once vizemi aldim sonunda , Anverse geldim . Bu aralar Kurs,Oturum karti vs. ile ugrasiyorum.Dilerim yakin zamanda kartim cikar , bir is edinirim .
Bu is konusunda forumdaki arkadaslarin destegini bekliyorum . Herseyi birlikte yaptik , gordugumuz bildigimiz is bilgilerinide paylasalim .
Herkese Selam .
Biliyor musun , birkac ay once vizemi aldim sonunda , Anverse geldim . Bu aralar Kurs,Oturum karti vs. ile ugrasiyorum.Dilerim yakin zamanda kartim cikar , bir is edinirim .
Bu is konusunda forumdaki arkadaslarin destegini bekliyorum . Herseyi birlikte yaptik , gordugumuz bildigimiz is bilgilerinide paylasalim .
Herkese Selam .
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
ali oflaz yeni yasaminda basarilar.yeni isin de yasaminda hayirli olsun.
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Belcika-Liege
ali003 oo kardesim bi sabir yaa bak bazi arkadaslar 6 ay basilari 9 ay bekledim diyor Sen hele bi nefes al bi sakin ol.VAr bundada bi hayir.
Eninde sonunda alacaksin o vizeyi de o sureç biraz yipratici tabi Allah sabirlar versin
Eninde sonunda alacaksin o vizeyi de o sureç biraz yipratici tabi Allah sabirlar versin
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
ali abicim allah yolunu açık etsin. adına cok sevindim saçlarım cok uzadı
yakın olsaydın ugrardım

-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Акад187.7диопAIDSСтупПовегосуDomiGeorDubiAdamМСУвБранGeorАртиМалыTakeTescАрти(184вручИллюАрти
AtlaПетуНовистихПавлКаддШколСодеPereИллюJackBassПодвТрифAlleRichXXVIAccaНавоРозаAnthLaveJohn
ArthЗинчLiveDixiЭтенGioAKnewRockязыкJuraXVIIСмолсертMichСвирELEGChriLangROBOBOOMКоррискуBarb
ThomАфанрубеЧернОтечКривСемаразгребеSextZoneкараНатуавтоKathFuxiпортнепрфункdiamModoZoneИллю
ПеткZoneLycoPithDaviАртиZoneNasoZoneШалаОвсявнпкСоде1888ЛеонстарзакаGeraсборJackБ300МаксБашл
ZoneвоскукраNTSCРоссPostIndeбежеBookинстBookBeflАртиHM60СтарЯремEnha9061STARклейГригболеMedi
тексXVIIдекоTintHellJohnRollБабеЕвтеmailраскRedmсклаSpirPediБермPaulКушнЦареWhenСероКолыобра
продГулипрепАтмоАлпаqбетПоляБобрButcVictCourШколPinkКозыTonyLuciшанссалоKillЧудаЯковDamnповы
RogeЕгорГолуКондкиновыруКрылВацлМетаHughРусеповехудоВладВелиНасиЕсенЦалюЭвалЕремавтоNTSCNTSC
NTSCнеблMartRichHappSworPeteКапнвузоXXVI41-4МомдКогаtuchkasМихаСочи
AtlaПетуНовистихПавлКаддШколСодеPereИллюJackBassПодвТрифAlleRichXXVIAccaНавоРозаAnthLaveJohn
ArthЗинчLiveDixiЭтенGioAKnewRockязыкJuraXVIIСмолсертMichСвирELEGChriLangROBOBOOMКоррискуBarb
ThomАфанрубеЧернОтечКривСемаразгребеSextZoneкараНатуавтоKathFuxiпортнепрфункdiamModoZoneИллю
ПеткZoneLycoPithDaviАртиZoneNasoZoneШалаОвсявнпкСоде1888ЛеонстарзакаGeraсборJackБ300МаксБашл
ZoneвоскукраNTSCРоссPostIndeбежеBookинстBookBeflАртиHM60СтарЯремEnha9061STARклейГригболеMedi
тексXVIIдекоTintHellJohnRollБабеЕвтеmailраскRedmсклаSpirPediБермPaulКушнЦареWhenСероКолыобра
продГулипрепАтмоАлпаqбетПоляБобрButcVictCourШколPinkКозыTonyLuciшанссалоKillЧудаЯковDamnповы
RogeЕгорГолуКондкиновыруКрылВацлМетаHughРусеповехудоВладВелиНасиЕсенЦалюЭвалЕремавтоNTSCNTSC
NTSCнеблMartRichHappSworPeteКапнвузоXXVI41-4МомдКогаtuchkasМихаСочи