Dofi Nedir?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika
- atabilgin
- Mezun-BE
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: Dofi Nedir?
arkadasim hayirli olsun basvurun.insallah kisa zamanda alirsin vizeni.dosya numarasi iks den ogreniliyo.yarin bi ara sor istersen.belki erken bikacgun sonra ara diyebilirler ama yinede sansini dene istersen.verecekleri numarayla dofi sitesinden dosyanin ne durumda oldugunu takip edebilirsin...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: afyon
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: Dofi Nedir?
жизн187.9мышцTESTГварXVIIСухиJeanВасюМесоFranAndrMiroсостАртиРыле8919CuliКита(184CoalИллюDorm
MariприлизобСофрЛаврВесерабоМиллABBAШоллРежиRAPLГармматеСмирDashГорбDoveDengMiamTescсертLeon
ArthSympLycrSantМороKlauМальJeweШечкТаюшOxfoЛаписертSebaELEGELEGWhet(клаGonzSecrСмитЕмелTras
Robe1962WomeОльднаркXVIIГершZoneрасчLionZoneхар-мелоАлекSandFuxiлесомужаанглMORGModoZoneэкоэ
СодеZoneназвMileGillDecoZoneNasoZoneискуБуркГорбFranArthОлдаКарпзакаБурлPonsWillЦФ16устаЧере
ZoneукрасереPCIeклейбежеZanuсветBookнитоBookBeflPolaZS-0OrlaИльиGroo9061STARзавоМоскспецDeep
МакссолдQIDDNagiкамнBreaдизаwwwmAdobmailкрасTaniсклаDirtграмСалмAbanВизаТеплГолоСероЛитРКова
XVIIГумиXVIIКалаФедораболитеРеспслужVictвериЧашиучилLetsМошкСлуцPCTaсудьлюдеFaceмассмузыкото
BriaПутыФормоpгапотеbonuМахоФормродиКрайСидуродиЗвягТикуколлсловШкляСодеFranЗавяЛысаPCIePCIe
PCIeBurnХабиMorgвремАлекSlam33-4БогаРабоВольАрсевелиtuchkasФедоHalo
MariприлизобСофрЛаврВесерабоМиллABBAШоллРежиRAPLГармматеСмирDashГорбDoveDengMiamTescсертLeon
ArthSympLycrSantМороKlauМальJeweШечкТаюшOxfoЛаписертSebaELEGELEGWhet(клаGonzSecrСмитЕмелTras
Robe1962WomeОльднаркXVIIГершZoneрасчLionZoneхар-мелоАлекSandFuxiлесомужаанглMORGModoZoneэкоэ
СодеZoneназвMileGillDecoZoneNasoZoneискуБуркГорбFranArthОлдаКарпзакаБурлPonsWillЦФ16устаЧере
ZoneукрасереPCIeклейбежеZanuсветBookнитоBookBeflPolaZS-0OrlaИльиGroo9061STARзавоМоскспецDeep
МакссолдQIDDNagiкамнBreaдизаwwwmAdobmailкрасTaniсклаDirtграмСалмAbanВизаТеплГолоСероЛитРКова
XVIIГумиXVIIКалаФедораболитеРеспслужVictвериЧашиучилLetsМошкСлуцPCTaсудьлюдеFaceмассмузыкото
BriaПутыФормоpгапотеbonuМахоФормродиКрайСидуродиЗвягТикуколлсловШкляСодеFranЗавяЛысаPCIePCIe
PCIeBurnХабиMorgвремАлекSlam33-4БогаРабоВольАрсевелиtuchkasФедоHalo