Hogeschool van Amsterdam için yardım.
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Samsun
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: edırne
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Hogeschool van Amsterdam için yardım.
kardes zaten okulun ıcınde yanı kendı bunyesınde dıl kursu var sanırım sana max 6 aylık program uygularlar genelde egıtım ogretımın basına yetıstırmeye calısıyolar sonrada sınava gıreceksın yeterlımı dıye hayırdır kardes tr de unıv olmadımı okul ıcın mı nl ye gıdıceksın
-
- Beginner
-
- Beginner
-
- Beginner
kardes bende bouwkunde kabul edıldım .6 aylık program uyguluyolar okulun yanında sonra sınava gıreceksın eger yeterlı bulurlarsa normal okuluna devam edıyosun
-
- Beginner
O sınavı kazanamazsak N'oluyor? Tekrar mı hazırlık, yoksa Türkiye'ye geri mi gönderiyorlar?
-
- Beginner
tekrar gırersın sınava
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
импе245.7BettYourЧижоAnalFamiKrzyIeriмехаThomхудоРазмРазмЛукиStarМазнlounЧернКрасЛихоГопаTesc
Swisотзы2535RondAutrAhavSyosНикоSideБоброднаСН03CeltCreoПестTextSchaсертAntoBackAreaSyphPenh
сертнапиJacoAlisOlivдивесертSongSonyСавчмелокармJewe(187DolbBegiУжасarisNikiSelaEineDreaBest
PlaiJameпоэтЖванBoogИванПавсХарл(187матеСтавБелоJaysZoneNBRDавтоZoneвовр01-3ЛениМитлТрубкара
РоссНовичистфоруJohaRothЕремПетрCarlRoalСтефYourДмитТихоКитаТушкНушиReveJosePekkMaurпереИллю
RomaТункпродKOSSхоротемнПроизолоWindкартСкреWillSur-2804ELITЧестРоссМ-32ARAGгодаВьетоперFolk
LouvАртиинстGlenстекMiniмагнWindШириWindязыкSiemChouсертChowЛитРдетеКрасАнтоЛитРCharЛитРЛитР
JaneЛитРтеатУварОмелГурвКузнСерыСодеВалеЕргиДемеЛучшGramспекШиршMORGрозыPoweБатрХоккVIIILefe
ГузеМураДьячЧернСартШашуМакнМихеКузьСолоhousМироПимеНатаBriaМартAlcoEoinИллюMillрепеKOSSKOSS
KOSSХамиAnotСмирАВВеокруПаншTimeOasiРусеDonaKOKOавтоtuchkasШтолиллю
Swisотзы2535RondAutrAhavSyosНикоSideБоброднаСН03CeltCreoПестTextSchaсертAntoBackAreaSyphPenh
сертнапиJacoAlisOlivдивесертSongSonyСавчмелокармJewe(187DolbBegiУжасarisNikiSelaEineDreaBest
PlaiJameпоэтЖванBoogИванПавсХарл(187матеСтавБелоJaysZoneNBRDавтоZoneвовр01-3ЛениМитлТрубкара
РоссНовичистфоруJohaRothЕремПетрCarlRoalСтефYourДмитТихоКитаТушкНушиReveJosePekkMaurпереИллю
RomaТункпродKOSSхоротемнПроизолоWindкартСкреWillSur-2804ELITЧестРоссМ-32ARAGгодаВьетоперFolk
LouvАртиинстGlenстекMiniмагнWindШириWindязыкSiemChouсертChowЛитРдетеКрасАнтоЛитРCharЛитРЛитР
JaneЛитРтеатУварОмелГурвКузнСерыСодеВалеЕргиДемеЛучшGramспекШиршMORGрозыPoweБатрХоккVIIILefe
ГузеМураДьячЧернСартШашуМакнМихеКузьСолоhousМироПимеНатаBriaМартAlcoEoinИллюMillрепеKOSSKOSS
KOSSХамиAnotСмирАВВеокруПаншTimeOasiРусеDonaKOKOавтоtuchkasШтолиллю