INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

Inburgeringsexamen hakkinda bilgi

Sinava Girdim
52
28%
Sinavdan Muafim
17
9%
Sinava Hazirlaniyorum
120
63%

Toplam oy: 189

gurbete dogru
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: erzurum
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ

Mesaj gönderen gurbete dogru »

mehmet1978 yazdı:helin merhaban ben senin soruna cevap vereyim burdaki toets gesproken turkiyedekinin aynisin eyer turkiyede 37 puan almisan burda o sinavi birdaha yapman gerekmiyor, tukiyede aldigim belgeyi sociale dienst gonderdim ve benim toets gesprokenda muaf tutuldugemu dair bana gelen mektupta yaziyordu cunku benim puanin 45 idi unutma sevglerle mehmet :geek:

arkadaslar bende uzun bir aradan sonra sinava girecegim 24 november benim sinav tarihim bende turkiyedeki toets gesprokende 41 puan almistim simdi benim burda bu sinavi tekrar yapmam lazimmi 3 sinavin var kns epe tgn eger mecburi degilse tgn yi yapmak istemiyorum cunku o da benim icin ekstra stres ne yapabilirim bu konuyu okulla halledebilirmiyim cvb larinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

(hamile kaldiktan sonra okula ara vermek zorunda kaldim ve baslar baslamazda benim kaldigim yerde kinderopvang sikintisi oldugu icin hemen sinava sokmak istedi okuldaki ogretmenim mecburiyetimin kalkmasi icin daha sonra b1 devam edebilirmisim )
21 KASIM:HOLLANDAYA GELDIM
1 ARALIK:ILK OTURUMUMU ALDIM
12 SUBAT:EHLIYET TEORI SINAVINI KAZANDIM
15 NISAN:OKULA BASLADIM
9TEMMUZ:EHLIYETIMI ALDIM
3 AGUSTOS:B1 GRUBUNA GECTIM

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

gurbete dogru yazdı:
mehmet1978 yazdı:helin merhaban ben senin soruna cevap vereyim burdaki toets gesproken turkiyedekinin aynisin eyer turkiyede 37 puan almisan burda o sinavi birdaha yapman gerekmiyor, tukiyede aldigim belgeyi sociale dienst gonderdim ve benim toets gesprokenda muaf tutuldugemu dair bana gelen mektupta yaziyordu cunku benim puanin 45 idi unutma sevglerle mehmet :geek:

arkadaslar bende uzun bir aradan sonra sinava girecegim 24 november benim sinav tarihim bende turkiyedeki toets gesprokende 41 puan almistim simdi benim burda bu sinavi tekrar yapmam lazimmi 3 sinavin var kns epe tgn eger mecburi degilse tgn yi yapmak istemiyorum cunku o da benim icin ekstra stres ne yapabilirim bu konuyu okulla halledebilirmiyim cvb larinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

(hamile kaldiktan sonra okula ara vermek zorunda kaldim ve baslar baslamazda benim kaldigim yerde kinderopvang sikintisi oldugu icin hemen sinava sokmak istedi okuldaki ogretmenim mecburiyetimin kalkmasi icin daha sonra b1 devam edebilirmisim )

gurbete dogru arkdsm uzun zaman sonra tekrar hsgeldin sitemize seni tekrardan gormek guzel...sinavin yaklasmis ama korkma inanki kolay mantik yurutursen zorlanmicaigini dusunuyorum,,,evet 37 puan ustu aldigindan dolayi tgn yi yapmakdan muafsin bunu hocana bildirmen gerek...onlar sana gerekli seyleri soyleyip formulunu ona gore doldurucaklardir...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

gurbete dogru
NT1
NT1

Tesekkurler sansli arkadasim ama benim sinav tarihim belli oldugu insallah sinava girmeme gerek kalmaz pazartesi ilk Isim okula gitmek olacak dualarinizi bekliyorum sinavdan cok korkuyorum okula gitmiyorum evde calismam yeterli olurmus artik sorulari gormekten midem bulaniyor insallah emeklerimiz bosa cikmaz Allah herkezin icindede benim yardimcim olsun tekrardan Tesekkurler ederim sinav tecrubemi paylasacagim girecek arkadaslara yardimci olabilmek icin insallah tgn sinav sorunu cozulurde girmem

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

gurbete dogru yazdı:Tesekkurler sansli arkadasim ama benim sinav tarihim belli oldugu insallah sinava girmeme gerek kalmaz pazartesi ilk Isim okula gitmek olacak dualarinizi bekliyorum sinavdan cok korkuyorum okula gitmiyorum evde calismam yeterli olurmus artik sorulari gormekten midem bulaniyor insallah emeklerimiz bosa cikmaz Allah herkezin icindede benim yardimcim olsun tekrardan Tesekkurler ederim sinav tecrubemi paylasacagim girecek arkadaslara yardimci olabilmek icin insallah tgn sinav sorunu cozulurde girmem

rica ederim,,,keske formulu doldurmadan once buraya yazsaydin su yazdiklarini,,,ozaman formulu doldurmadan once bunlari konusmus olurduk,,,sende girecegin sinavlari ona gore isaretlerdin form doldururken,,,ama yinede bi konnus p.tesi hocanla belki duzeltilebilir telefonla fln...ama artik yapacak bisey yok girceksin derlerse de hic stres de yapma korkmada allahin izniyle gecersin hepsinden...nerelerden calisiosun epe ve kns icin....amin amin amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
hollandadayim(2008-5)

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman

Mesaj gönderen nederlands »

umarim emeklerin bosa cikmaz kardes, Sunu unutma seninle ayni duygu ve heyecani paylasiyoruz, Allah kolaylik versin!

sima
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: karabuk
Yabanci_Ulke: hollanda-deventer

Mesaj gönderen sima »

benimde yarin toets var EPE werk kazanamadim gitti ya bi o kaldi insallllh yarin son olur artik.Benim icin dua edersiniz dimi :geek: :geek:

sima
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: karabuk
Yabanci_Ulke: hollanda-deventer

Mesaj gönderen sima »

Sengul ah be canim nerde.Yarin toets/um var yine :D sanki malum olmus sanada msj yazmissin. ;) bakalim insallh insalllh busefer kazanirim.sinavdan sonra yazarim sana .sen ne yaptin sinavi aanvrah yaptin mi?
bu arada simdiden bayramizda mubarek olsun senin ve burdaki herkesin :D

gurbete dogru
NT1
NT1

sansli yazdı:
gurbete dogru yazdı:Tesekkurler sansli arkadasim ama benim sinav tarihim belli oldugu insallah sinava girmeme gerek kalmaz pazartesi ilk Isim okula gitmek olacak dualarinizi bekliyorum sinavdan cok korkuyorum okula gitmiyorum evde calismam yeterli olurmus artik sorulari gormekten midem bulaniyor insallah emeklerimiz bosa cikmaz Allah herkezin icindede benim yardimcim olsun tekrardan Tesekkurler ederim sinav tecrubemi paylasacagim girecek arkadaslara yardimci olabilmek icin insallah tgn sinav sorunu cozulurde girmem

rica ederim,,,keske formulu doldurmadan once buraya yazsaydin su yazdiklarini,,,ozaman formulu doldurmadan once bunlari konusmus olurduk,,,sende girecegin sinavlari ona gore isaretlerdin form doldururken,,,ama yinede bi konnus p.tesi hocanla belki duzeltilebilir telefonla fln...ama artik yapacak bisey yok girceksin derlerse de hic stres de yapma korkmada allahin izniyle gecersin hepsinden...nerelerden calisiosun epe ve kns icin....amin amin amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

ah arkadasim insallah tgn sinavina gerek kalmaz ne halde oldugumu belki anlayabilirsin.
su ara cok stresliyim bi de bebek var tabi sikintim stresim onada yansiyor yarin belediyede benimle ilgilenen adami arayacagim ve okula gidecegim insallah girmemde bari onun stresi kalkar ustumden cok korkuyorum birde ben werk ten girecegim werk ogo ya gore zormus bir sinav gunu gelse girsemde kalksa uzerimden sikinti biktim ya gelmek problem buraya geldikten sonra kalmak problem ins kazanirimda rahat ederim biter bu sikinti stres bende bagage diye bir kitaptan calisiyorum kns icin ayrica internetten inburgeren eigenstar diye bir siteden oefene yapiyorum ayrica epe icin butun etvli filmleri izliyorum bana calismam icin onerebilecegin baska siteler varmi valla arkadaslar dualarinizi bekliyorum allah herkesin icindede bneim yardimcim olsun

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

gurbete dogru yazdı:
sansli yazdı:

ah arkadasim insallah tgn sinavina gerek kalmaz ne halde oldugumu belki anlayabilirsin.
su ara cok stresliyim bi de bebek var tabi sikintim stresim onada yansiyor yarin belediyede benimle ilgilenen adami arayacagim ve okula gidecegim insallah girmemde bari onun stresi kalkar ustumden cok korkuyorum birde ben werk ten girecegim werk ogo ya gore zormus bir sinav gunu gelse girsemde kalksa uzerimden sikinti biktim ya gelmek problem buraya geldikten sonra kalmak problem ins kazanirimda rahat ederim biter bu sikinti stres bende bagage diye bir kitaptan calisiyorum kns icin ayrica internetten inburgeren eigenstar diye bir siteden oefene yapiyorum ayrica epe icin butun etvli filmleri izliyorum bana calismam icin onerebilecegin baska siteler varmi valla arkadaslar dualarinizi bekliyorum allah herkesin icindede bneim yardimcim olsun
cnm bende A2 werk bolumunden girdim inan sadece mantik isi hic zor deil,,,gozunu korkutmasinlar,,,allahin izniyle kazanirsin ins ins ins...biz epe icin nederland aan het werk sitesinden calisiyoduk ama herkesin kendine ozel kodu vardi onunla giris yapip sorulari cozuyoduk...onun disinda eigenstart guzel bi site...etv li filmler zaten werk ogo uzerine sinavla ilgili olan seyleri fragman ve filmm olarak gosteriyolar onlari izlemen faydali...onun disinda stres yapma,mantik kullan inanki basaricaksin allah yar ve yardimcin olsun cnm...seni gercekten cok iyi anliyorum o stresli gunler banada cok uzak deil bende daha gecen sene atlattim o donemleri ,,,biliyorum her sinav ayri stres ama gelip gecince insan dusunuyo keske stres yapmasaydim kendimi bukadar yipratmasaydim dio...
hollandadayim(2008-5)

gurbete dogru
NT1
NT1

Haklisin arkadasim ins allahin izni sizlerinde dualariyla kazanacagim bu sinavi ins haftaya sinavim iyi cok iyi gecti diye tecrubelerimi yazarim ve daha sonrada kazandigimi yazarim ins Allah hakkimdan hayirlisini nasip eder ins. yardimlarin icinde cok Tesekkur ediyorum.simdiden Tum musluman aleminin ve sizlerinde kurban bayrami mubarek olsun

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön